BREND PROBIOTIK: 20 GODINA POSTOJANJA

BREND PROBIOTIK: 20 GODINA POSTOJANJA

 Veljko Pešić-Ivana Bojbaša-Ronald Zeliger-Hemofarm

Tekst. Bojana Katalina. Foto :Danilo Vasić.

Uz prisustvo brojnih zvanica, u palati umetnosti „Madlena“, Brend  PROBIOTIC kompanije Hemofarm je  svečano proslavio 20 godina postojanja.  Tom prilikom istaknuti su uspešni rezultati koje je brend PROBIOTIC kompanije Hemofarm ostvario tokom svog odrastanja . PROBIOTIC je prvi domaći probiotski preparat, a ujedno je i vodeći brend na srpskom tržištu, koji je iznedrio proverenu porodicu PRObiotika.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ronald Zeliger, generalni direktor kompanije Hemofarm istakao je da je i nakon 20 godina, brend PROBIOTIC i dalje najprodavaniji probiotik na srpskom tržištu.

Priča o PROBIOTICU i poslednjih 20 godina je istovremeno i priča o Hemofarmu. Već decenijama dokazujemo da nam je stalo do društva i zajednice u kojoj poslujemo. Jer sve što radimo – radimo zato što nam je stalo,“ rekao je Zeliger i ocenio da je ponosan na sve ono što je čitav tim postigao u poslednjih 20 godina postojanja brenda PROBIOTIC. Zeliger je istakao i značaj farmaceuta i lekara, koji su dosta pomogli aktivno učestvujući u edukaciji opšte i stručne javnosti o značaju upotrebe probiotskih preparata.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ivana Bojbaša, direktorka marketinga za OTC/CHC u kompaniji Hemofarm dodala je da zadovoljstvo potrošača iznova potvrđuje da se brendu PROBIOTIC najviše veruje.

Tradicija duga već 20 godina i saradnja sa stručnjacima iz kanadsko-francuskog Instituta Lallemand Rossel dokazuje zašto je reč o najprodavanijem PRObiotskom preparatu. Od jednog malog brenda 2003. godine, PROBIOTIC je izrastao u snažnu porodicu Hemofarm probiotika, koji korisnicima nudi rešenja za različite digestivne probleme,“ istakla je Bojbaša i naglasila da je „najveći uspeh na koji smo ponosni svih ovih godina je što smo uspeli da zadržimo vodeće mesto snažnog brenda na srpskom tržištu“.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

PROBIOTIC porodica se iz godine u godinu uvećavala, tako da je u proteklih 20 godina dobila i nove članove: ProbioKid immuno®Probiotic® ForteProbielle® IBSolutionProbiodrops kapi suspenzija i S.Boulardii Bulacol®. Danas porodica Hemofarm probiotika sa dugom tradicijom nudi rešenje za različite digestivne probleme, kako bi potrošači mogli da unaprede svoje digestivno zdravlje. Jer, kada birate PROverene preparate, onda znate – ipak je to, Hemofarm.

Podelite sa drugima:

Povezani članci