Mi smo!

NOVINARSTVO ODGOVORNO ZA STVARNOST.REGIONLANI INTERNET MAGAZIN  ZNA  ODGOVORE NA IZAZOVE I  VIDI ŠTO DRUGI NE MOGU I NEĆE.

Ako je, a život je pokazao da jeste, novinarstvo odgovorno za stvarnost, onda evo dobrog izazova da ostanemo dosledni tome. I da na tu nespornu životnu istinu usmerimo vašu pažnju kroz prizmu kuturne baštine Srbije kao izuzeetnog nacionalnog blaga.

Slažete se. Novinarstvo je odgovrno  za stavrnost i kad je kultura u pitanju!

Sajt na kome se nalazite će vam za svaki izazov, bio on iz sfere politike, istorije, bioligije, geografije, psihologije, medicine…. bilo da promoviše i čuva kulturnu baštinu, opominje i poziva na menjanje odnosa prema kulturnom i svakom drugom nacionalnom nasleđu dati odgovor -čitaj stvarnost predstaviti u svetlu činjenica, naučnih i stručnih analiza, nepobitnih istina, kroz prizmu drugačijeg pogleda, mišljenja …?!

Makar izazov bio i najobična preljuba eksperti SEDME SILE će vam ovde ponuditi svoj stav. Ako nisamo u pravu,- uverite vi nas u suprotno. Da možda stvarnost nije odgovorna za novinarstvo?! Šta god da je tačno na volju vam je ODGOVOR NA IZAZOV.

I ne zaboravite. Nije se desilo ako SEDMA SILA nije pisala o tome. FONDACIJA MULTINACIONALNI FOND KULTURE će sadržajima na svome internet portalu stalno podsećati na to da sadržaji iz kulture zaslužuju tu pažnju sedme sile. Zato smo svome internet portalu dali to ime SEDMA SILA u nameri da skrenemo pažnju na ono što nudimo i cenimo da zaslužjuje čitanost.

Podelite sa drugima:
5 1 glas
Glasanje za članke
Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x