Milovan Šavija: Doktor Gas Dalgliš i galopirajući i eksplozivni kanceri

Milovan Šavija: Doktor Gas Dalgliš i galopirajući i eksplozivni  kanceri

Doktor Angas Dalgliš,onkolog  obratio se  glavnom uredniku britanskog medicinskog žurnala  za hitno zaustavljanje vakcinacijskih programa jer je on, pored   nepobitno utvrđene veze vakcina sa krvnim ugrušcima, miokarditisom, srčanim i moždanim udarima, te mijelitisom i neuropatskim poremećajima ,svedok sve većeg broja pacijenata koji su bili skoro izlečeni od kancera, da bi im se stanje rapidno pogoršalo nakon primanja druge ili treće doze vakcine, na koje su bili primorani ukoliko su želeli da putuju.

O tome o čemu priča Gas Dalgliš treba da se govori i da se o tome širi glas, ali ne kao teorija zavere, već kao slika realnosti, koja nas okružuje, a koja se u onoj večitoj borbi za opstanak ne primeti tako lako. Te slike treba da su svesni naročito oni koji će preživeti ove prve talase vakcinacija. Jer, vakcinacija se i dalje preporučuje od strane medija i zdravstvenih autoriteta, a najavljuju se novi virusi, a sa njima i nove vakcinacije. Pa da se ti preživeli ne bi uskoro našli kao žrtve novih vrsta galopirajućih i eksplozivnih smrtonosnih kancera, čiji glavni uzroci sigurno neće biti životni stil, prehrambene navike, klimatske promene i osiromašeni uranijum.

Britanski doktor Angas Dalgliš (Angus Dalgleish), po specijalnosti onkolog, već mesecima koristi svaku priliku da javno upozori na gotovo galopirajući porast učestalosti obolevanja od bolesti koja spada upravo u domen njegove ekspertize, a to je, kancer. Možda bi ta njegova upozorenja stigla i do onih takozvanih medija glavnog toka da on tu epidemiju kancera ne dovodi u direktnu vezu sa onom kontroverznom i takozvanom vakcinom protiv kovida i to naročito sa onim ozloglašenim „busterima”, to jest ponavljajućim dozama, koje se sve više promovišu upravo na tim medijima glavnog toka kao najefikasnije sredstvo za zaštitu od opasnog i lukavog virusa koji stalno mutira. O tome kako će se poslušni građani posle „busteriranja” zaštititi od bujajućih kancera ti mediji naravno ne govore.

Nakon što je video da od mlaćenja prazne slame nema vajde, doktor Dalgliš se obratio glavnom uredniku uglednog britanskog medicinskog žurnala (BMJ) doktoru Kamranu Abaziju (Kamran Abbasi) i to pismom:

Dragi Kamran Abazi,

Kovid više ne zahteva vakcinacije pošto je utvrđeno da je prosečna starost umrlih od te bolesti 82 godine, a smrtnost je u stalnom padu.

Pogotovu što je nepobitno utvrđena veza vakcina sa krvnim ugrušcima, miokarditisom, srčanim i moždanim udarima, te mijelitisom i neuropatskim poremećajima.

Međutim, pojavio se još jedan razlog za hitno zaustavljanje vakcinacijskih programa. Kao onkolog svedok sam sve većeg broja pacijenata koji su bili skoro izlečeni od kancera, da bi im se stanje rapidno pogoršalo nakon primanja druge ili treće doze vakcine, na koje su bili primorani ukoliko su želeli da putuju.

To su uglavnom kanceri nastali kao posledica poremećaja takozvanih B-ćelija. Čak su i osobe sa kojima svakodnevno kontaktiram počele da masovno obolevaju od kancera. Oni opisuju da su se osećali prilično loše nekoliko dana do nekoliko nedelja nakon primanja „bustera”. Jedan je oboleo od leukemije, dvojica mojih kolega od Non-Hodgkinove limfome, a jedan moj stari prijatelj je, osetivši jak bol u kostima nakon primanja „bustera”, otišao na pregled da bi mu dijagnostikovali višestruke metastaze retkog kancera B-ćelija.

Ja sam dovoljno iskusan onkolog da znam da se tu ne radi o koincidencijama i slučajnostima, kako mnogi sugerišu, pogotovo što su slične pojave primećene i u Nemačkoj, Australiji i Americi.

Raniji izveštaji o razaranju imuniteta neposredno nakon dobijanja mRNA vakcine, koji je i laboratorijski dokazan, se savrešeno uklapaju u pomenute slučajeve melanome i kancera povezanih sa  B-ćelijama, sa kojima se u normalnim okolnostima imuni sistem uspeva boriti.

Zbog toga o svemu ovome bi trebalo da se što pre počne javno govoriti i diskutovati.

Angus Dalgliš

U okviru svoje kampanje pokušaja da skrene pažnju šire javnosti o kancerogenom aspektu mRNA „vakcina” doktor Dalgliš je u decembru bio gost na podkastu ugledne doktorke Tes Lavri (Dr Tess Lawrie mbbch phd) gde je u dužem razgovoru detaljno objasnio ključnu ulogu koju B-ćelije igraju u formiranju i održavanju imunog sistema, te načina na koje poremećaji njihove funkcije izazivaju teška obolenja, kao što su kanceri, autoimune bolesti, razna zapalenja i razaranje imunog sistema.

https://drtesslawrie.substack.com/p/are-covid-boosters-causing-cancer

Zatim je izneo kako je bio šokiran i zaprepašten svim onim sa čime se svakodnevno suočava tokom svoje lekarske prakse. I to naročito sa izuzetno brzo rastućim kancerima, koji prosto eksplodiraju, te ponovnom iznenadnom vraćanju kancera kod pacijenata koji su izlečeni pre 25 godina. I to sve isključivo kod onih koji su vakcinisani, a naročito koji su primali više doza. 

Pored toga doktor Dalgliš je skrenuo pažnju kako se izuzetno efikasni i jeftini  lekovi protiv kancera uklanjaju iz prodaje i čini sve da se onemogući da pacijenti dođu do njih. Zatim je objasnio kako su mu njegova sopstvena istraživanja  HIV-a pomogla da shvati na koji način mRNA „vakcine” izazivaju stvaranje ugrušaka i neurološke bolesti. Na kraju je istakao da se on i njegove kolege već duže vremana obraćaju zvaničnim ustanovama, pa i samoj vladi Ujedinjenig kraljevstva, tražeći da se o svemu tome počne konačno javno govoriti, ali još nisu dobili nikakav odgovor.

Ono što bi ovoj kratkoj priči o donkihotovskim pokušajima doktora  Gasa Dalgliša (tako ga zovu kolege) moglo dati težinu i činiti je nezaobilaznom za sve one koji sa punom ozbiljnošću prate ono što se oko njih dešava, su njegovi biografski podaci, iz kojih se može saznati da on nije običan lekar, specijalista onkologije. On je već dugi niz godina i profesor onkologije na Unuverzitetu Sveti Đorđe u Londonu (St George’s, University of London). A na pretraživaču Gugl se o njemu još uvek može naći mnogo interesantnih podataka, i to afirmativnih. Može se između ostalog saznati da je do sada napisao na hiljade naučnih radova, da je jedan od najcitiranijih naučnika u svetu iz oblasti istraživanja kancera, da je od 2001. godine član Britanske akademije medicinskih nauka, i još mnogo toga interesantnog, što ga sigurno stavlja u grupu onih vrhunskih i vodećih kancerologa u Velikoj Britaniji.

Onu pomenutu grupu britanskih doktora, okupljenih u organizaciji Doctors for Patients UK,  koja se  krajem decembra prošle godine obratila direktno vladi sa zahtevom da se počne istraga o mRNA „vakcinama”, predvodio je upravo Gas Dalgliš, koji se nalazi na čelu, prvi u gornjem levom uglu (doktorka Tes je treća), likova, podnosilaca tog zahteva, na posteru objavljenom 22. decembra u jednom od onih alternativnih medija na engleskom jeziku:

https://www.europereloaded.com/uk-doctors-call-for-government-investigation-of-mrna-injections/

Od tada je prošlo tri meseca, a vlada i njeni mediji se još nisu oglasili. Ono što je ohrabrujuće je da se o tome govori u onom delu javnosti koji ne mari mnogo za medije glavnog toka, i stavove vlada i njihovih institucija, a pogotovu šta o vakcinama i virusima govore predstavnici farmaceutskih korporacija i njihovi glasnogovornici i epigoni.

Zbog svega navedenog o onome o čemu priča Gas Dalgliš treba da se govori i da se o tome širi glas, ali ne kao teorija zavere, već kao slika realnosti, koja nas okružuje, a koja se u onoj večitoj borbi za opstanak ne primeti tako lako. Te slike treba da su svesni naročito oni koji će preživeti ove prve talase vakcinacija. Jer, vakcinacija se i dalje preporučuje od strane medija i zdravstvenih autoriteta, a najavljuju se novi virusi, a sa njima i nove vakcinacije. Pa da se ti preživeli ne bi uskoro našli kao žrtve novih vrsta galopirajućih i eksplozivnih smrtonosnih kancera, čiji glavni uzroci sigurno neće biti životni stil, prehrambene navike, klimatske promene i osiromašeni uranijum.

                                                     

Podelite sa drugima:

Povezani članci