ШТА ЋЕ БИТИ СА РУСИЈОМ, УКРАЈИНОМ, КИНОМ, ЕНГЛЕСКОМ, ЈАПАНОМ…-ПРОРОЧАНСТВA СТАРЦА АНТОНИЈА РУСА! (Видео)

ШТА ЋЕ БИТИ СА РУСИЈОМ, УКРАЈИНОМ, КИНОМ, ЕНГЛЕСКОМ, ЈАПАНОМ…-ПРОРОЧАНСТВA СТАРЦА АНТОНИЈА РУСА! (Видео)

Приредио:М.Антонић

Данас све више верујемо у то шта нам се поручује са друштвених мрежа. Наш портал није баш наклоњен веровању да су друштвене мреже валидан извор информација. Та врста информација вуче у домен веровања у непроверено. А то није информација. Пре би се могло рећи да је то нека врста пророчанства ,па чак и неких злонамерних измишљотина. И не само ми. Много је оних који мисле да је ова врста саопштавања вести и догађаја лоша услога здравом разуму и човечанству уопше.

Али, ако данас верујемо друштвеним мрежама, морамо да се запитамо: а зашто су наши стари веровали пророчанствима?! Има ли ту разлике? Егзактног одоговора нема. Међутим, има сачуваних пророчанстава која данас круже управо друштвеним мрежама и информативним средствима. И за дивно чудо њихове садржаје медији све више користе.Као и ми овог пута. Да ли зато што  досежу дубоко до наших судбина, односа и будућности уопоше. Једно од најупечатљивијих и најтраженијих је је ПРОРОЧАНТСВО  СТАРЦА АНТОНИЈА РУСА.

ИЗВОР: 

Pravoslavlje 888

Преузето са: https://naukaikultura.com/sta-ce-biti-sa-rusijom-ukrajinom-kinom-engleskom-japanom-prorocanstva-starca-antonija-rusa-video/

Podelite sa drugima:

Povezani članci