Milovan Šavija:  Pokret otpora protiv medicinskog terora upozorava na opasnost od Svetske zdravstvene organizacije

Milovan Šavija:  Pokret otpora protiv medicinskog terora upozorava na opasnost od Svetske zdravstvene organizacije

Mislav Kolakušić  je za  WHO rekao da predstavlja mnogo veću pretnju za čovečanstvo od onog ozloglašenog WEF-a, Svetskog ekonomskog foruma, koji također, osim pomenutog medicinskog terora, zagovara totalnu kontrolu nad čitavim čovečanstvom i pretvaranje pripadnika ljudskog roda u robote kojima će se digitalno upravljati.

U Briselu je od 2-4 maja 2023. održan, može se slobodno reći, istovremeno i istorijski i povesni događaj, Treći međunarodni kovid samit. Kao što se moglo i očekivati, taj događaj nije pratio, niti o njemu izveštavao, nijedan od onih takozvanih medija glavnog toka. Doduše ni onih drugih, takozvanih alternativnih medija nije bilo mnogo, ali su se detaljni filmski izveštaji sa najvažnijim govorima mogli naći na svim onim elitnim alternativnim „Jutjubovima”. Tako da je onaj deo svetske javnosti, koji je zainteresovan za ona bitna događanja u svetu, bio dobro informisan o tom izuzetno važnom događaju.

A imalo se šta i čuti i videti, jer je samitu prisustvovala svetska elita boraca protiv medicinskog terora. Tako da je nezvanično taj događaj prekršten u: Treći međunarodni samit pokreta otpora protiv medicinskog terora. U organizaciji samita je učestvovalo i pet članova Evropskog parlamenta, od njih osam, koliko ih je prisustvovalo samitu,  na čelu sa legendarnim Mislavom Kolakušićem. To su u stvari onih osam članova parlamenta koji prisustvuju također legendarnim obraćanjima Kolakušića praznoj sali parlamenta. Dakle, nije da je sala baš prazna. Bude prisutno osam  poslanika, uključujući i govornika.

Kao što se sa postera vidu među tom elitnom postavom su bili prisutni sve sami profesori i doktori iz svih krajeva velikog globalnog sela, koje su oni protiv kojih se pokret otpora digao, naumili da populacijski desetkuju. Među njima, kao što se i očekivalo, glavnu ulogu je igrao, ko bi drugi nego, doktor Robert Malone, bez kojeg takvi skupovi u poslednjih nekoliko godina se nisu mogli zamisliti, a da on nije bio ne samo običan učesnik, nego i glavna zvezda.

Nije teško naslutiti o čemu se na samitu razgovaralo. A šta je glavni cilj tog pokreta otpora može se na najbolji način videti iz poruke nemačke članice Evropskog parlamenta, Kolakušićeve koleginice, Kristine Anderson, koja je izjavila: „Nastavićemo da budemo glas protivljenja i učinićemo sve što je potrebno da srušimo globalne elite.”

Međutim, one koje zanima suština onoga o čemu se na samitu razgovaralo, nju će najlakše moći dokučiti iz izlaganja Mislava Kolakušića, koji je nakon toliko istupa pred avetinjski praznim parlamentarnim klupama, konačno dobio priliku da govori pred malo širim auditorijumom. On se samitu obratio 3. maja, imajući čast da za govornicom, dok je izlagao, bude u društvu glavne zvezde, doktora Roberta Malonea.

On je tu priliku itekako dobro iskoristio. Tokom govora je nekoliko puta uglednu WHO, iliti Svetsku zdravstvenu organizaciju, nazvao terorističkom organizacijom. On je tu tvrdnju već ponavljao ko zna koliko puta u onim legendarnim obraćanjima praznoj sali Evropskog parlamenta, pa se to može uzeti kao razlog zašto ga kolege izbegavaju. Jer nije baš prijatno slušati kada neko govori tako ružne stvari o jednoj tako uglednoj međunarodnoj organizaciji.

Ali Kolakušić je svoj stav obrazložio tvrdnjom da je: „Tokom takozvane kovid pandemije Svetska zdravstvena organizacija govorila samo laži. Lagala je o nekom novom i nepoznatom virusu, progiv koga je moguće napraviti efikasnu vakcinu, koja je 82% efikasna u zaštiti od ozbiljnih bolesti i smrti. To su sve naravno bile budaleštine i laži. I zbog toga bi tu organizaciju trebalo proglasiti terorističkom organizacijom.”

U nastavku govora on je iskoristio priliku da skrene pažnju na još jednu veoma važnu stvar za svakog čoveka koji živi na planeti Zemlji, rekavši: „Ja bih hteo ukratko da kažem da ljudi trebaju da budu svesni velike opasnosti koja preti čitavom čovečanstvu. Ta organizacija zahteva od svih 194 svojih članica da potpišu saglasnost kojom joj daju sva ovlaštenja da proglašava po svom nahođenju buduće pandemije, obavezne vakcinacije i upotrebu samo onih lekova koje ona dozvoli. Bilo bi mnogo zdravije i sigurnije za čovečanstvo da se potpiše takva saglasnost sa Kolumbijskim narko kartelom, koji se mnogo bolje razume u medicinu od WHO.”

Prethodna pandemija, koja je upravo proglašena završenom, je pokazala šta sve mogu  očekivati građani države koja potpiše taj dokument. Ti građani će svoju sudbinu predati u ruke jedne neizabrane organizacije, i to terorističke, koja može po svom nahođenju da izdaje obavezujuće naredbe o svim aspektima života. Da naređuje vanredna stanja, zatvaranja, obavezno nošenje brnjica, razdvajanje porodica, primenu smrtonosnih medicinskih protokola i naravno uvođenje digitalnih vakcinacijskih pasoša koje će moći dobiti samo oni koji se prethodno vakcinišu.

Kolakušić je za WHO rekao da predstavlja mnogo veću pretnju za čovečanstvo od onog ozloglašenog WEF-a, Svetskog ekonomskog foruma, koji također, osim pomenutog medicinskog terora, zagovara totalnu kontrolu nad čitavim čovečanstvom i pretvaranje pripadnika ljudskog roda u robotima nalik robove, kojima će se digitalno upravljati. Naravno, onima koji prežive sav taj depopulacijski teror. Zato Kolakušić obe te organizacije proglašava terorističkim.

Velika koalicija

Međutim, bez obzira na važnost tih poruka koje su svetu upućene iz administrativnog centra Evropske unije, možda još veću važnost predstavlja činjenica da se nakon  tog događaja konačno stiče utisak da se onaj pomenuti pokret otpora polako transformiše u veliku koaliciju, kojoj su već pristupili mnogi eminentni naučnici iz svih krajeva sveta, koji se redovno javno oglašavaju, samostalno ili kao članovi grupa, izražavajući protivljenje medicinskom bezumlju i katastrofi  u koju čovečanstvo polako tone. 

Nije na odmet podsetiti se da je Robert Malone u decembru prošle godine na čelu Svetske alijanse doktora podneo zahtev od deset tačaka vladama i svetskim organizacijama za hitno obustavljanje medicinske tiranije, koji je potpisalo 17,000 doktora iz čitavog sveta. Slična alijansa se oglašavala iz Indije. Jedan od najeminentnijih britanskih kancerologa doktor Gas Dalgliš, član akademije medicinskih nauka, odavno javno skreće pažnju na galopirajuću epidemiju turbo kancera, uzrokovanih vakcinama. Na pravnom polju nemački advokat Rajner Firmih na čelu novoformiranog Narodnog istražnog suda od početka prošle godine povremeno vrši saslušanja svedoka protiv optuženih, kojima treba da se sudi na budućem međunarodnom tribunalu.

Na sudovima, ali onim redovnim, sličnu borbu, protiv odgovornih britanskih državnih institucija i kompanije za koju je nekada radio, vodi Majk Jidon, bivši potpredsednik i glavni naučnik ozloglašenog Fajzera. Još jedan prebeg, Edvard Daud, bivši izvršni menadžer također ozloglašenog Blek roka, je nedavno objavio svoj proračun ukupne materijalne štete koju je vakcinacija protiv kovida učinila privredi Sjedinjenih američkih država, ali i ukupnog broja stradalih, uključujći i one koji su izgubili živote, od istih tih vakcina.

A ako se još uzme u obzir da toj koaliciji pripada i Robert F. Kenedi, junior, jedan od kandidata za predstavnika  Demokratske stranke na izborima za predsednika Sjedinjenih američkih država sledeće godine, koji se već više od 20 godina bori za spas dece od vakcinacija koje uzrokuju epidemiju autizma i mnogih drugih degenerativnih bolesti i koji se čudi zašto Antoni Fauči, najveći američki medicinski autoritet, nije već u zatvoru, onda pomenute terorističke organizacije  WHO i WEF imaju zaista razloga za veliku zabrinutost.

Ali ne samo one, zabrinuti su verovatno i čelnici Kine, Rusije i Indije, najgrlatijih zagovornika onog takozvanog multipolarnog sveta, jer, kako će, nakon što potpišu pomenutu saglasnost, objasniti svojim građanima zašto su predali suverenitet svojih država i sudbinu svojih građana u ruke šake psihopata i terorista, kako ih nazivaju Mislav Kolakušić, Robert Malone i Robert F. Kenedi, junior, koji su sve glasniji i čiji glas se sve dalje čuje. Možda zbog toga i ne potpišu, kada čuju od njih sa kim imaju posla.

                                 

Podelite sa drugima:

Povezani članci