Umesto čistoće raste smeće kad mu  vreme nije

Umesto čistoće raste smeće kad mu  vreme nije

Neumrona „Zelena patrola na delu“ i dalje se bori protiv naše  iskonske potrebe  da  živimo  okruženi smećem! Ovog puta u Bačkom Petrovcu.   

“Imali smo preduzeće Progres, koje je bilo zaduženo za odvoženje i deponovanje komunalnog otpada. Onda je direktor uzeo sve pare i pobegao, posle toga 6 meseci nismo imali preduzeće, pa su se meštani sami organizovali i traktorima i prikolicama sami odnosili smeće. Nakon toga, su došli iz Maglića i sad ti iz Maglića nose đubre za Bački Petrovac. Na deponiju u B. Petrovcu se nosi otpad iz Maglića, Silbaša i Bačkog Petrovca, znači iz sva tri mesta ide đubre na našu deponiju. Deponija je iz dana u dan sve veća, i sve su češći požari na njoj. Pale je na svaka dva dana, i tako već dve godine. Kada smo poslednji put zvali Vatrogasce oni su nam rekli da im je kamion u neispravnom stanju. 

U petak sam zvao vatrogasce. zato što i dalje gori deponija u Petrovca i rečeno mi je da imaju jedno vozilo i ako izadju na deponiju može negde drugde da gori i onda će ih još krivično goniti ako se nešto loše desi ” – izjavio je Danijel Bareš.

Telefoni za kontakt:

Danijel Bareš 062825848

Gabrijel Bareš 065351682

Podelite sa drugima:

Povezani članci