Ukrajina i Srbija – Nije ista situacija

Ukrajina i Srbija – Nije ista situacija

Kosovo i Metohija

Piše: Dane Čanković

SNP „Izbor je naš“ smatra da je istorijski netačno uspoređivati i dovoditi u sličnu situaciju Ukrajinu, Donbas i Krim sa jedne strane i Srbiju i Kosovo i Metohiju sa druge strane, a i budući događaji i njihovi ishodi će pokazati da su te dvije strane u potpunoj suprotnosti.

Donbas, Krim, Kijev (Kijevska Rusija) su istorijski i suštinski Rusija, kao što je i Kosovo, Srbija.

Želje i aktivnosti Zapada da kontroliše pa i raskomada Rusiju i Srbiju, dovešće do događaja (u toku su i koji će uslijediti) koji će „poroditi“ rješenje problema i onih posljedica koje je Zapad (Vatikan, Nijemci, Anglosaksonci) izazvao zadnjih stotinjak godina ruskom i srpskom narodu.

Osnova tih problema jeste u politici Zapada da podijeli, zavadi, gurne u sukobe i da zavlada, a rješenje će biti u obnovi ruske i srpske kuće ( može i ruskog i srpskog sveta) u kojima su svi dobronamjerni dobrodošli i slobodni.

Sa kim je Srbija – isto?

Sa opasnošću da nas mnogi ne razumiju, iznosimo zapažanja.

Ruski i srpski narod dostojni su patnje i stradanja jer su izabrani, a izabrani su jer mogu izdržati.

I sada kad su izdržali, opstali i Bogu se vratili ulaze u vrijeme kada će izaći „na crtu“ nepravednom centru svjetske moći.

Po jednom višem zakonu formira se strana koju će predvoditi Rusija i koja će se suprotstaviti onoj strani (nepravedni centar svjetske moći) koja hoće da anestezira čovjekovu dušu, nametne nenormalnosti, lažne vrijednosti, porobi i uništi čovjeka stvarajući svog nalik čovjeka i da zagospodari svim planetarnim bogatstvima. To su pokušavali i pokušavaće kroz sva vremena, ali nikad neće uspjeti.

Koliko su lukavi i nemilosrdni pokazuje i činjenica – da Srbiji otimaju Kosovo i Metohiju, prirodni resursi vrijede više od hiljadu milijardi dolara, a naši političari se hvale da od Zapada dobijaju na poklon 50 miliona evra, pa da taj iznos dobijamo svake godine, to je ništa u odnosu na sveukupnu vrijednost KiM.

Bićemo svjedoci stvaranja dvije strane koje će se neminovno sudariti i tu neće moći biti neutralnih, mlakih i nikakvih.

Podelite sa drugima:

Povezani članci

0 0 glasovi
Glasanje za članke
Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x