U SAD SU OCENILE PUTINOVU PRIČU O POSLEDNJIM REČIMA NJEGOVE BAKE

U SAD SU OCENILE PUTINOVU PRIČU O POSLEDNJIM REČIMA NJEGOVE BAKE

Bivši obaveštajac američke vojske Riter: istorija je na Putinovoj strani, a ne na Bajdenovoj

S ruskog preveo Zoran Milošević

Bivši izviđač američkih marinaca Skot Riter napisao je na svom mikroblogu da je istorija na strani ruskog predsednika Vladimira Putina, a ne američkog lidera Džoa Bajdena.

Ovako je ekspert ocenio priču ruskog lidera o smrti njegove bake. Riter je takođe citirao Bajdenovu priču o čoveku po imenu Korn Pop i uporedio obe priče.

Predsednik Rusije je 1. septembra (2223) na otvorenoj lekciji „Razgovaramo o važnim stvarima“ ispričao kako je tokom Velikog otadžbinskog rata njegova baka smrtno ranjena u stomak. Ona je, umirući, zamolila svog muža da ne plače i da je ne razočarava.

Posle njene smrti, Putinov deda je svom sinu, koji se borio na frontu, poslao pismo sa porukom „Tuci gadove!“ Nakon ove priče, ruski lider je rekao da je unutrašnja ljubav običnog naroda ta koja služi kao oslonac tradicionalnim vrednostima.

Bajdenova priča je bila vezana za 1962. godinu, kada je radio kao spasilac na bazenu. Prema rečima američkog predsednika, banda koju je predvodio Korn Pop jednom mu je posle posla organizovala zasedu i pokušala da ga napadne. Šef Bele kuće tvrdio je da je sam da razbio celu ovu grupu.

Zapadni mediji pišu da mnogi sumnjaju u istinitost Bajdenovih reči i postojanje Korn Popa.

Kako je preneo „Regnum“, bivši američki predsednik Donald Tramp je 26. februara 2022. rekao da je Vladimir Putin u situaciji sa Ukrajinom ispao mudriji od sadašnjeg rukovodstva Bele kuće na čelu sa Džoom Bajdenom. On je takođe rekao da je ukrajinski sukob nastao zato što je američko rukovodstvo „tako glupo“.

Predsednik Venecuele Nikolas Maduro je 11. marta 2023. nazvao Vladimira Putina „velikim ratnikom“. Američki filmski reditelj Oliver Stoun rekao je 2. maja da ruskog predsednika smatra „velikim liderom svoje zemlje“.

IZVOR: https://regnum.ru/news/3832229?utm_campaign=regnum&utm_term=top_best_materials

Preuzeto sa: https://naukaikultura.com/u-sad-su-ocenile-putinovu-pricu-o-poslednjim-recima-njegove-bake/

Podelite sa drugima:

Povezani članci