Teroristi su razvili biološko oružje koje cilja određene države, tvrdi kinesko Ministarstvo sigurnosti

Teroristi su razvili biološko oružje koje cilja određene države, tvrdi kinesko Ministarstvo sigurnosti

Ranije u listopadu, MSS je objavio izjavu na WeChatu upozoravajući da su neke nevladine organizacije regrutirale kineske “volontere” za prikupljanje podataka o distribuciji bioraznolikosti pod krinkom istraživanja bioloških vrsta.

Izjava je otkrila da ti entiteti razvijaju oružje koje će ciljati na genetske razlike povezane s etničkom ili rasnom pripadnošću.

Ministarstvo je upozorilo da je, za razliku od tradicionalnog biološkog oružja i kemijskog oružja, “genetsko oružje lakše prikriti, varljivo, lako se širi i dugoročno štetno, teško ga je teško spriječiti, izolirati i jeftino je”.

Kada se koristi u ratu, genetsko oružje imat će “razorne” posljedice, reklo je ministarstvo. Također se tvrdilo da bi neke strane nacije mogle napasti njihove ljude jer je organizacija koristila Kineze za krađu podataka o vrstama, koji su zatim učitani u aplikaciju za pametni telefon.

Podaci sugeriraju da ako se AI modelu unese dovoljno ljudskih genetskih uzoraka, može analizirati i razumjeti jedinstvene genetske karakteristike svake etničke skupine.

Kinesko ministarstvo savjetovalo je da je održavanje biosigurnosti “zajednička odgovornost cijelog društva”, dodajući da bi svatko trebao uspostaviti “osjećaj biološke sigurnosti i izvući mudrost iz lekcija naučenih u suočavanju s rizicima biološke sigurnosti, poput hitnih slučajeva javnog zdravlja”.

Vijest dolazi dvije godine nakon što je izvješće sugeriralo da se kineski znanstvenici pripremaju za Treći svjetski rat koji će se voditi biološkim i genetskim oružjem.

Šokantni dokument upozorio je da će biološko i genetsko oružje biti “ključno oružje za pobjedu” tijekom Trećeg svjetskog rata, a autori su također detaljno opisali savršene uvjete za oslobađanje biološkog oružja.

Autori su čak dokumentirali utjecaj takvog razornog oružja na “neprijateljski medicinski sustav”.

Ovaj posljednji dokaz da je Peking razmatrao vojni potencijal SARS koronavirusa još 2015. također je izazvao zabrinutost oko uzroka COVID-19, a neki dužnosnici inzistiraju da je virus pobjegao iz kineskog laboratorija.

Dosje znanstvenika Narodne oslobodilačke vojske i zdravstvenih dužnosnika analizirao je manipulaciju bolestima za izradu oružja na jedinstvene načine.

Izjava ministarstva dolazi nakon tvrdnje predsjedničkog kandidata Roberta F. Kennedyja Jr. (RFK Jr.) da je COVID-19 bio “‘etnički ciljan” kako ne bi utjecao na Kineze ili Židove.

RFK Jr. je to rekao na događaju u restoranu Tony’s Di Napoli na Upper East Sideu u New Yorku. Nezavisni kandidat okupljenima je iznio i svoj stav o cjepivima.

Prema RFK. Jr., COVID-19 bio je “etnički ciljan”, a oni koji su bili najimuniji bili su “Aškenazi Židovi i Kinezi”. Dodao je da tek treba vidjeti je li koronavirus “bio namjerno ciljan ili ne, ali postoje dokumenti koji pokazuju rasnu ili etničku razliku i utjecaj”.

RFK Jr. također je sugerirao da vlasti trenutno razvijaju biološko oružje koje će učiniti da COVID-19 izgleda “kao šetnja po parku”.

Glasnogovornik Lige protiv klevete (ADL) bio je uvrijeđen izjavom RFK Jr.

“Tvrdnja da je COVID-19 bio biološko oružje koje su stvorili Kinezi ili Židovi za napad na bijelce i crnce duboko je uvredljiva i potiče se na sinofobične i antisemitske teorije zavjere o COVID-19 koje smo vidjeli da se razvijaju u posljednja tri godine”, rekao je glasnogovornik ADL-a.

RFK Jr. također je rekao da javnost već zna kako Kina troši stotine milijuna dolara na razvoj etničkog biološkog oružja, baš kao što SAD razvija etničko biološko oružje. Tvrdio je da prikupljaju ruski i kineski DNK kako bi “gađali ljude po rasi”.

Predsjednički kandidat istaknuo je da je studija o virusu COVID-19 iz 2021. otkrila kako se čini da bolest “neproporcionalno utječe na određene rase budući da je mjesto spajanja furina najkompatibilnije s crncima i bijelcima, a najmanje s etničkim Kinezima, Fincima i aškenaskim Židovima .”

“U tom smislu, služi kao neka vrsta dokaza koncepta za etnički ciljano biološko oružje.” Međutim, RFK Jr. inzistirao je na tome da nikada nije implicirao da je etnički učinak bio “namjerno projektiran”.

Kennedy je tvrdio da su optužbe o tome da je antisemit dio klevetničke kampanje u skladu s uputama glavnih medija kako bi ga se diskreditiralo kao luđaka, a time i povezanosti, kako bi se diskreditiralo navodna “otkrivanja istinske korupcije i tajnog dogovora”.

Izvor: https://www.logicno.com/politika/teroristi-su-razvili-biolosko-oruzje-koje-cilja-odredene-drzave-tvrdi-kinesko-ministarstvo-sigurnosti.html

Podelite sa drugima:

Povezani članci