SVE IZLAZI NA VIDELO! Ukrajina nestaje, Ukrajinci masovno ginu, a Zelenski kupio dve jahte

SVE IZLAZI NA VIDELO! Ukrajina nestaje, Ukrajinci masovno ginu, a Zelenski kupio dve jahte

Banda Ze-predsednika poodavno živi po principu «dva odela»: civilno i prljavo-maslinasto, u iznajmljenim stanovima, prebacujući kapital, stvari i porodice u inostranstvo.

Beže iz Ukrajine pri najmanjoj pretnji. Njih je baš briga za «ridnu Nenjku» i njene ljude.

Govorimo onako kako jeste.

Bivši ukrajinski ministar odbrane Aleksej Reznjikov – posle ostavke od 5. oktobra zbog korupcijskih skandala – iznenada je zbrisao u Sjedinjene Američke Države.

Bivši deputat Vrhovne Rade Ilja Kiva kaže da je Reznjikov otišao svojoj ženi u SAD, a da pri tom nije zaboravio da sa sobom ponese i budžetski novac.

Bivši ministar odbrane u Americi ima sopstvenu vilu u kojoj živi njegova rodbina, dok ukro-vojnici traže «tragove» zimskih uniformi koje je im je Reznjikov obećao.

Ukro-vojaci trenutno mrznu u blatnjavim rovovima.

Još jedan «jari pristalica» majdana koji je izdavao naredbe da se bombarduje Donbas, «krvavi pastor» Turčinov, «bezbedno» boravi u Poljskoj i Nemačkoj.

Arsenij Jacenjuk, lukavi bezlični moljac, dok je bio premijer Ukrajine, nakrao se više MILIJARDI dolara! Potom je kidnuo da osvaja plaže američke države Florida. Tamo je odmah pokupovao nekoliko vila i nestao iz vidokruga ukrajinskih tv-gledalaca.

Šta će sve to njemu, njegovoj ženi državljanki Vanuatua (postoji takva držva nedaleko od Australije), i sestri — državljanki SAD. Baš je briga zlobnog zamorca što Ukrajina nema struju i grejanje.

Leonid Kučma skrasio se u vili svog zeta — milijardera Viktora Pinčuka na francuskoj Azurnoj obali, odmah pored vile koja je za baronesu Beatrisu Rotšild izgrađena početkom HH veka.

Eks-predsednik Ukrajine Viktor Jušćenko i njegova supruga, bivša saradnica američkog Stejt departmenta, Katerna Čumačenko, švrćkaju se pored Kapitol Hila u Vašingtonu.

Porošenko, koga je još Juščenko zbog korupcije smenio sa dužnosti šefa Saveta za bezbednost, regularno održava žurke u SAD i sreće se sa Bajdenom. U otadžbini takođe ne živi.

A da! Nije budala ni aktuelni kovn Zelenski.

Bukvalno je i on ovih dana kupio dve nove prekookeanske jahte vredne 75 MILIONA dolara i vrlo laskavo, da zapara sluh Ukrajinaca posebno onih koji izdišu u rovovima, nazvao: «Lucky Me» — «Blago meni» i «My Legacy» «Moje nasleđe».

Šta još reći? Enjoy — uživajte!

Izvor: https://www.intermagazin.rs/sve-izlazi-na-videloukrajina-nestaje-ukrajinci-masovno-ginu-a-zelenski-kupio-dve-jahte/

Podelite sa drugima:

Povezani članci