Šta pije krava?

Šta pije krava?

Новости из издавачке куће Хеликс

У промотивној акцији која траје до 30.6.2023. у понуди су две важне и занимљиве књиге које су написале професорке психологије са Филозофског факултета у Београду др Каја Дамњановић и др Душица Филиповић Ђурђевић: Шта пије крава? Психологија рационалног мишљења и Когнитивне основе језика – увод у психолингвистику.

Укупна цена комплета у књижарама је 3850 дин. а у нашој акцији цена износи само 2695 дин.

Број примерака у промотивној акцији је ограничен – обезбедите своје књиге на време и искористите велики попуст.

Књига Шта пије крава? Психологија рационалног мишљења др Каје Дамњановић вишеструко је драгоцена. С једне стране, она представља изузетно детаљан приказ историјског развоја научно-истраживачког приступа комплексној когницији, испричан из угла психологије, а смештен у шири контекст филозофије и економије. Истовремено, она упознаје читаоца са најсавременијим приступима у области, са којима многи нису имали прилику детаљно да се упознају до сада. Коначно, ова научна монографија доноси приказ дугогодишње серије пажљиво осмишљених истраживања које је ауторка изводила током своје каријере. Др Каја Дамњановић поделила је са читаоцима не само своје богато знање, већ и своје, богатим искуством стечене интуиције. Тиме је ову књигу опремила „умном опремом“ која ће бити драгоцена како студентима, тако и заљубљеницима у когнитивну психологију.

Каја Дамњановић ради на Филозофском факултету Универзитета у Београду, где предаје психологију и истражује мишљење. Сарадница је Лабораторије за експерименталну психологију Одељења за психологију и добитница награде Друштва психолога Србије за популаризацију савремене психологије 2022. године.

Аутор: Каја Дамњановић и Душица Филиповић Ђурђевић

Област: Психологија
Број страна: 652
Повез: Меки
Cena: 3.850,00 din. Sa popustom: 2.695,00 din

.

Podelite sa drugima:

Povezani članci