Šta pije krava?

Šta pije krava?

Novosti iz izdavačke kuće Heliks

U promotivnoj akciji koja traje do 30.6.2023. u ponudi su dve važne i zanimljive knjige koje su napisale profesorke psihologije sa Filozofskog fakulteta u Beogradu dr Kaja Damnjanović i dr Dušica Filipović Đurđević: Šta pije krava? Psihologija racionalnog mišljenja i Kognitivne osnove jezika – uvod u psiholingvistiku.

Ukupna cena kompleta u knjižarama je 3850 din. a u našoj akciji cena iznosi samo 2695 din.

Broj primeraka u promotivnoj akciji je ograničen – obezbedite svoje knjige na vreme i iskoristite veliki popust.

Knjiga Šta pije krava? Psihologija racionalnog mišljenja dr Kaje Damnjanović višestruko je dragocena. S jedne strane, ona predstavlja izuzetno detaljan prikaz istorijskog razvoja naučno-istraživačkog pristupa kompleksnoj kogniciji, ispričan iz ugla psihologije, a smešten u širi kontekst filozofije i ekonomije. Istovremeno, ona upoznaje čitaoca sa najsavremenijim pristupima u oblasti, sa kojima mnogi nisu imali priliku detaljno da se upoznaju do sada. Konačno, ova naučna monografija donosi prikaz dugogodišnje serije pažljivo osmišljenih istraživanja koje je autorka izvodila tokom svoje karijere. Dr Kaja Damnjanović podelila je sa čitaocima ne samo svoje bogato znanje, već i svoje, bogatim iskustvom stečene intuicije. Time je ovu knjigu opremila „umnom opremom“ koja će biti dragocena kako studentima, tako i zaljubljenicima u kognitivnu psihologiju.

Kaja Damnjanović radi na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, gde predaje psihologiju i istražuje mišljenje. Saradnica je Laboratorije za eksperimentalnu psihologiju Odeljenja za psihologiju i dobitnica nagrade Društva psihologa Srbije za popularizaciju savremene psihologije 2022. godine.

Autor: Kaja Damnjanović i Dušica Filipović Đurđević

Oblast: Psihologija
Broj strana: 652
Povez: Meki
Cena: 3.850,00 din. Sa popustom: 2.695,00 din

.

Podelite sa drugima:

Povezani članci