REALNO, VRIJEME MU JE

REALNO, VRIJEME MU JE

Здраво,

Ова субота је обрадовала све вас који волите снијег. Код мене је добрано обијелио, а ево пада још увијек и то прилично. Ја нисам од оних који му се баш посебно радују, зато што просто не волим хладноћу, али реално му је и вријеме да пада сад, а не у мају.

Оно што је мене окупирало у овој седмици су зуби. Односно ишла сам код зубарке да одради нову фазу у покушају спашавања моје шестице и након дуготрајног чишћења и свега што иде уз то, ставила ми је лијек и затворила зуб, па морам поново у сриједу, на сљедећу фазу. И рекла ми је да ће ми све бити осјетљиво и да је бол нормалан, али нисам очекивала да ћу 3 дана бити полулуда. Јер да, баш ме зезало и бол је била стална, али ево данас је скоро нема и контам да је то добро. Писала сам мали текст на тему одржавања зуба, инспирисана свим, па остављам линк испод и за њега.

Још увијек вјежбам сваки дан – комбинујем један дан yогу, други дан те неке фитнес вјежбе које ме баш доста изморе, али буде ми пријатан осјећај након њих. Једино се буне ови неки моји мишићи. Тачно контам да у себи говоре “Који јој је ђаво, 46 година смо били мирни и нисмо морали ништа радити, а сад нас свако мало цима?!” :Д

Прочитала сам и другу књигу Габора Матеа – “Расути умови” (има линк и на тај осврт доле) и у то сам уложила своје слободно вријеме током седмице. Не знам да ли је трајно, али тренутно ми читање скроз задовољава потребу за “забавом”, тако да сам баш драстично смањила своје гледање ТВ-а (серија, било каквих).

Оно што је још новост је да сам нашла начин за куповину воћа и поврћа, органског, а без да морам на пијацу, што је мени једна од најмржих активности иначе. Има та фирма мислим из Високог, Корпа Здравља. За Зеницу раде доставу једном седмично и већ сам два пута наручивала са њихове wеб странице хттпс://www.корпаздравља.ба/ и скроз сам задовољна производима. Буквално ми кућа мирише на јабуке кад их ставим у здјелу, а и остале ствари су скроз добре. И све донесу на врата, а може им се вратити и амбалажа, тако да ми се то посебно свиђа.

Углавном, то би било све од мене за данас 🙂 Желим вам угодан викенд и идућу седмицу.

Podelite sa drugima:

Povezani članci