Pričaj ti, sad ću ja doći

Pričaj ti, sad ću ja doći

Пише: Јован Лакићевић

Претпостављам да би Матија ко некад рекао: „Причај ти, сад ћу ја доћи!“
Ријеч је, погађате, о могућим коментарима изјава извјесног Бајдена и Шолца (Макрон ми ту неопростиво касни, пошто, претпостављам, има гужве у саобраћају!) поводом оптужнице , пазите: за геноцид(!) против Владимира Путина. И то због тога што је спасавао руску дјецу из Донбаса од украјинских неонациста!
Нећете ми замјерити, поштовани посјетиоци Портала, што не бих могао да их цитирам, јер ми је доста и сопствених глупости!
Моја добра баба Неца, Ровчанка, такође, (од Влаховића са Богутова дола), која је знала више народних умотворина него што их је Вук сакупио, кад би неко од нас дјеце, нешто лупио, рекла би: „ Ајде, причај ми још мало о томе!“ То би могло и овим поводом да се каже.
И, кад смо већ код присјећања, пада ми на ум једна реченица мога рођака и комшије Рада, из Мораче, упућена њему блиској особи: „Благо тебе, Драга, са колико мало памети живиш!“
Страшно је сазнање колико у негдашњим центрима моћи (а данас центрима сваковрсних глупости) има мало, не политичке, него најобичније памети!
Али би њихови „корифеји“ да и даље управљају свијетом. Овога пута уз помоћ, ваљда пет-шест, или већ не знам ни колико, њихових атлантистичких и НАТО „хашких судова“, од којих, сами, (чуј ово) ни један не признају(!). Један од њих је, на преко хиљаду година робије осудио све српске политичке челнике и генерале(!) А српски издајници су им у томе издашно помогли!
У овој најновијој хашкој смијурији, запамтио сам да је тужилац Енглез,( опет, по ко зна који пут), коме је рођени брат ту скоро изашао из затвора, у коме се нашао због педофилије!
Имам у Београду сјајног комшију Славка који ми је више пута рекао: „Ја немам времена од посла, али ти, знам пратиш те сваковрсне бјелосвјетске тараковине, па ми обавезно кажи кад Бајден негдје крене на путовање, да не пропустим!“
Славка је, не знам због чега, али наслућујем, посебно забављало падање и котрљање, не само низа степенице, него и уз степенице авиона актуелног предсједника САД , са, вјероватно, неизбјежном асоцијацијом и поистовјећивањем Америке и њеном тренутном позицијом на Планети…
Недавно је Димитриј Медведев рекао како га забављају његове колеге, актуелни водећи „политичари“ и „лидери“ у Европској унији, односно кадрови и политичке пудлице САД (ја бих додао и њених сатаниста) својим смијешним, имбецилним изјавама и чињењима… И мене су, донедавно.
Знам, нажалост, из књишке психопатологије, кад ординарна глупост промијени своје тренутно агрегатно стање и прерасте у безумну мржњу, насиље и ратове са пројектованим противницима.
Управо смо у таквој фази.
Знаући све, или готово све, отпочетка о „узроцима“ украјинске кризе и плановима њених безумних, сатанистичких аутора, (да се затру Русија и Православље) питао сам се само кад ће доћи тренутак који се зове – судбина Планете.
Овом најновијом сатанистичком оптужницом против Путина, мислим да смо му веома близу. И колико год то у овом часу изгледало и глупо и смијешно, колико сјутра може да буде и трагично и непоправљиво. Рецимо, уколико би неко од сатанистичких послушника покушао негдје да ухапси или елиминише Путина.
Западним политичким шупљоглавцима не вриједи објашњавати шта их у том случају чека! Нажалост, и добар дио Планете.
Пошто сам се подуже дружио са неким нашим патриотским, дабоме, екстра сенсима и пошто веома помно пратим прогнозе негдашњих и садашњих пророка, или, како их ко већ назива, могао бих, нажалост, да поновим Вишњићеве стихове, након боја на Мишару, двоје гавранова Кулиновој кади: „Ради би смо добре казат’ гласе, не можемо, већ како но јесте!“
Из ових, нажалост апокалиптичних најава, могла би да извуче наравоученије и актуелна политика на свим српским, балканским просторима…

Izvor: https://www.in4s.net/pricaj-ti-sad-cu-ja-doci/

Podelite sa drugima:

Povezani članci