PRAVLJENJE GLOBALNE GLADI: 13 zemalja pristaje da ukine poljoprivredu

PRAVLJENJE GLOBALNE GLADI: 13 zemalja pristaje da ukine poljoprivredu

13 земаља које су у „Светском економском форуму“ недавно су објавиле планове за укидање пољопривреде као део „Великог ресета“ човечанства.

Глобални центар за метан објавио је у саопштењу за јавност да су министри пољопривреде и животне средине и амбасадори из 13 земаља, укључујући САД, потписали обећање о укидању пољопривреде:

„Прошлог месеца (априла 2023.), „Глобални центар за метан“, у сарадњи са министарствима пољопривреде Чилеа и Шпаније, сазвао је први глобални министарски састанак о пољопривредним методама за смањење емисије метана. Министарски састанак окупио је високе владине званичнике да поделе глобалне перспективе о смањењу метана и прехрамбеним системима са ниским емисијама.

Састанак је довео до саопштења у којем су се земље обавезале да ће подржати напоре на побољшању квалитета и квантитета и приступа финансијама за прилагођавање климатским променама и мере за ублажавање последица у пољопривредном и прехрамбеном сектору, као и да ће сарађивати у напорима за смањење емисије метана из пољопривреде. и системи исхране“.

Libertysentinel.org преноси: Конференцији су присуствовали Организација за храну и пољопривреду Уједињених нација, Коалиција за климу и чист ваздух, Интерамерички институт за пољопривредну сарадњу, Светска банка, Организација за економску сарадњу и развој и Међународна – Америчка банка за развој.

Светска банка, још једна идеја послератног либералног поретка заснованог на правилима, предвођеног САД, у последње време много разговара са УН о надолазећој глади. Прошле недеље, 22. маја, Светска банка је објавила белу књигу под насловом „Ажурирање безбедности хране: одговор Светске банке на растућу несигурност хране“.

Директор Светског програма за храну УН такође је од септембра прошле године издавао страшна упозорења о предстојећој глобалној глади.

ИЗВОР: Борба за веру

Преузето са: https://naukaikultura.com/pravljenje-globalne-gladi-13-zemalja-pristaje-da-ukine-poljoprivredu/

Podelite sa drugima:

Povezani članci