Poziv na protest „Čuvamo porodicu – neću gej paradu u Beogradu“

Poziv na protest „Čuvamo porodicu – neću gej paradu u Beogradu“

Protest protiv gej parade zakazan za 3. septembar sa početkom u 18 časova ispred spomenika Caru Nikolaju, posle toga sa kratkom šetnjom do zgrade Vlade Srbije

I ove godine održava se „parada ponosa“ u okviru „nedelje ponosa“ u Beogradu od 4. do 10. septembra.

Zbog toga smo i mi koji sa širenjem takve ideologije ne slažemo zakazali protest 3. septembra u Beogradu u 18 časova ispred spomenika Caru Nikolaju u ulici Kralja Milana.

Tu će se učesnicima protesta obratiti ugledne ličnosti i dokazani borci protiv antihumanističkih agendi u Srbiji. Posle toga je predviđena kratka šetnja do zgrade Vlade Srbije.

Želimo još jednom da mirnim, nenasilnim putem pokažemo da se ne slažemo sa takvim agendama i ideologijama i da i ovim protestom u ime većinske Srbije kažemo da to ne prihvatamo.

Njihovo je da uporno sprovode agende i ideologije koje udaraju na porodicu i tradiciju, naše je da im to ne dozvolimo.

Protest je nestranački, dobrodošli su svi koji žele da čuvaju tradicionalne porodične vrednosti i ne žele da se u Srbiji sprovode agende globalista i antihumanista.

Formalno-pravno organizator je Nikola Varagić kao obični građanin koji je podneo zahtev MUP-u. Protest podržavaju i organizuju Pokret Svetosavlje i Lekari i roditelji za nauku i etiku.

Ovim putem pozivamo vas na protest pod nazivom „Čuvamo porodicu – Neću gej paradu u Beogradu” koji je zakazan za 3. septembar sa početkom u 18 časova ispred spomenika Caru Nikolaju, sa kratkom šetnjom posle toga do zgrade Vlade Srbije.

Pokažimo da nas ima i da se ne predajemo.

Dogodine u Prizrenu.

(Pokret Svetosavlje)

Preuzeto sa: https://stanjestvari.com/2023/09/01/poziv-na-protest-cuvamo-porodicu-necu-gej-paradu-u-beogradu/

Podelite sa drugima:

Povezani članci