Mi smo!

Ако је, а живот је показао да јесте, новинарство одговорно за стварност, онда ево доброг изазова да останемо доследни томе. И да на ту неспорну животну истину усмеримо вашу пажњу кроз призму кутурне баштине Србије као изузеетног националног блага.

Слажете се. Новинарство је одговрно  за ставрност и кад је култура у питању!

Сајт на коме се налазите ће вам за сваки изазов, био он из сфере политике, историје, биолигије, географије, психологије, медицине…. било да промовише и чува културну баштину, опомиње и позива на мењање односа према културном и сваком другом националном наслеђу дати одговор -читај стварност представити у светлу чињеница, научних и стручних анализа, непобитних истина, кроз призму другачијег погледа, мишљења …?!

Макар изазов био и најобична прељуба експерти СЕДМЕ СИЛЕ ће вам овде понудити свој став. Ако нисамо у праву,- уверите ви нас у супротно. Да можда стварност није одговорна за новинарство?! Шта год да је тачно на вољу вам је ОДГОВОР НА ИЗАЗОВ.

И не заборавите. Није се десило ако СЕДМА СИЛА није писала о томе. ФОНДАЦИЈА МУЛТИНАЦИОНАЛНИ ФОНД КУЛТУРЕ ће садржајима на своме интернет порталу стално подсећати на то да садржаји из културе заслужују ту пажњу седме силе. Зато смо своме интернет порталу дали то име СЕДМА СИЛА у намери да скренемо пажњу на оно што нудимо и ценимо да заслужјује читаност.

 

 

Podelite sa drugima:
5 1 глас
Glasanje za članke
Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Волели бисмо да чујемо ваше мишљење, молимо вас да пошаљете коментар.x