Milovan Šavija: Doktor Rašid Batar i tempirane bombe

Milovan Šavija: Doktor Rašid Batar i tempirane bombe

Nedavno smo u više navrata pisali o   medicinskom teroru  umotanom u oblandu izmišljene pandemije,zatim o vremenima opšteg sunovrata ljudskosti  do najnižeg mogućeg nivoa  ali odjednom, gotovo niotkuda pojavili su se  junaci koji  su  uz velike lične žrtve, prezrenost od strna  establišmenta i medija glavnog toka, u prkos pritiscima i ucenama, ostali do kraja verni profesionalnim i etičkim principima, savesni, časni i nepotkupivi.

Ovo je priča o jednom od takjvih-doktoru Rašidu Bataru koji je vakcinaciju  nazvao masovnim genocidom od strane globalističkih elita a dr Antonija Faučija, medicinskog savetnika predsednika Trampa, i direktora Nacionalnog instituta za alergiju i infektivne bolesti, nazvao je Adolfom Hitlerom, tvrdeći da će broj umrlih zbog njegove krivice prevazići  one koji su izgubili živote od Holokausta.

Tada je izneo, sumnju da bi se u vakcinama  mogle nalaziti i neke komponente, koje bi poput tempiranih bombi ili uspavanih ćelija, kada se nađu u telu, čekale da budu aktivirane, i onda uradile ili izazvale ono za šta su programirane, što bi bilo sigurno štetno, ako ne i fatalno, za organizam.

Ova vremena „velikog reseta” i njegove ključne poluge medicinske tiranije, ostaće upamćena, naravno, ako ih barem neko preživi, po mnogim ružnim, neprijatnim, pa i tragičnim događajima i iskustvima. Međutim, među onima koji su trenutno još uvek živi, a koji nisu nikada verovali u svetost i nepogrešivost zvanične medicine i genijalnost inicijatora i pokretača  „velikog reseta”, kako vreme prolazi, sve više sazreva uverenje da će ta ružna, neprijatna i tragična vremena ostati u sećanju i po nečemu lepom. Jer, baš u tom vremenu opšteg i dramatičnog pada morala i svih ljudskih vrednosti do najnižeg mogućeg nivoa, nezabeleženog u čitavoj dosadašnjoj poznatoj istoriji, na površinu su isplivali oni kojima je do tog morala i ljudskih vrednosti bilo izuzetno stalo, i koji su, čak i po cenu velikih ličnih žrtava, prezreni od establišmenta i medija glavnog toka, u prkos pritiscima i ucenama, ostali do kraja verni profesionalnim i etičkim principima, savesni, časni i nepotkupivi.

Ono što je možda  najvažnije i najintrigantnije u učitavom tom spletu nesvakidašnjih okolnosti je činjenica da su se u vreme opšteg sunovrata ljudskosti  odjednom, gotovo niotkuda pojavili junaci za koje se ne bi nikada saznalo da uopšte postoje da se nisu desila ta mračna i suluda vremena. Kao da je taj pomahnitali medicinski teror na neki neobjašnjiv način, istovremeno sa svim onim šljamom  prosto izgurao iz nedara medicine i ono najlepše i najvrednije, što bi trebalo da je krasi, s obzirom čime se kao predmetom bavi, koja joj je svrha i šta bi trebao da bude njen glavni cilj.

Tako su, zahvaljujući tim sve brojnijim junacima tog doba, koje je donelo ne samo teror, nego i gušenje onih najelementarnijih ljudskih prava, kao što su pravo na izbor medicinskog tretmana i pravo na svoje mišljenje i stav, izlazila na videlo i ogoljavala se skoro svakodnevno sva ona zla koja su čovečanstvu nanela i još uvek nanosi Rokfelerova alopatska medicina i njeni zakulisni sponzori. Ali su sa druge strane ti isti junaci, spašavajući čovečanstvo od opisane pošasti, spašavali istovremeno čast one prave medicine, Hipkratove, čija svrha prema njenom osnivaču, to treba uvek ponavljati, nije da ljude leči, nego da ih uči kako da se u svojim životima ponašaju da im ona nikada ne zatreba. 

Jedan  od 12  veličanstvenih

Tih junaka ima toliko, a svaki dan se pojavljuju neko novi, da ih je teško samo nabrojati, a kamoli navesti za svakog od njih barem nekoliko podviga po kojima su se proslavili. Jedan od njih je čitavo vreme trajanja pomenutog medicinskog terora, umotanog u oblandu izmišljene pandemije, bio izuzetno glasan, hrabro, uporno i odnovorno ukazujući javnosti na veliku opasnost koja zlosutno preti svakom ljudskom biću, a zbog koje su već stradali mnogi. Bio je, kako bi se narodski reklo, dugog i oštrog ko britva jezika. Zbog toga su ga čak često pominjali i oni mediji glavnog toka, tako da su o njemu čuli i oni koji ne zalaze u alternativno medijsko podzemlje. Suvišno je napominjati da su oni „fakt čekeri” imali pune ruke posla da se izbore sa njegovim „dezinformacijama”, zbog kojih je još odavno uklonjen sa svih društvenih mreža, osim Tvitera.

Radi se o doktoru Rašidu Bataru, za kojega, bez obzira na sve nabrojano, sigurno da još uvek ima mnogo onih koji za njega nisu čuli. A o kakvom se doktoru radi na najbolji način se može videti iz podatka da je još 2010. godine objavio knjigu pod naslovom: „The 9 Steps to Keep the Doctor Away”, iz kojeg bi se, nakon prevođenja na srpski kao: „9 koraka uz pomoć kojih biste izbegli susret sa doktorom”, moglo veoma lako zaključiti da se radi o Hipokratovcu od glave do pete. Ta knjiga je nekada čak bila i bestseler na listi USA Today-a.

Na samom početku te knjige je na tri stranice nabrojano sve ono najvažnije čime se bavio, škole koje je završio i profesionalna dostignuća koja je postigao. Iz tih podataka se moglo saznati da je do tada bio stekao duplu diplomu iz biologije i teologije na prestižnom Washington University in St. Louis, zatim diplomu doktora osteopatske medicine na: The University of Osteopathic Medicine and Health Sciences, College of Medicine and Surgery in Iowa, te držao zvanje pridruženog naučnika iz oblasti nutricionizma na: North Carolina State University.

Ako bi se danas, nakon 13 godina, pojavila neka njegova nova knjiga ta lista bi bila mnogo duža, i ko una koliko stranica bi zauzela. Međutim, svakako da bi najvažnije i najvrednije od onih najnovijih dostignuća bilo članstvo u grupi “Disinformation Dozen”, što bi se moglo bukvalno prevesti kao: Dvanaestorica dezinformatora, ili još bolje: Dvanaest veličanstvenih. To je lista koju je sastavila jedna od onih uglednih nevladinih organizacija po imenu  Center for Countering Digital Hate (CCDH), što bi se moglo prevesti kao: Centar za borbu protiv mržnje. To članstvo je doktoru Rašidu Bataru bilo svakako najdraže od svih titula i priznanja koja je stekao tokom svoje bogate doktorske karijere, bez obzira što on nikoga nikada nije mrzeo, čak ni zaposlene u toj nevladinoj organizaciji.

Rašid iscelitelj

Ali i pre nego što je  doktor Batar bio počastvovan članstvom u grupi “Disinformation Dozen” on se sukobljavao sa zvaničnim medicinskim autoritetima. A razlog tih sukobljavanja bi se mogao svesti na naslov one njegove knjige iz 2010. Jer, on se ne samo držao ko pijan plota one Hipokratove definicije medicine, nego je preuzeo na sebe odgovornu ulogu lečenja onih koji su oboleli zbog pogrešnih životnih navika, svih mogućih otrova, te toksičnih lekova propisanih od strane onog zloćudnog medicinsko-farmaceutskog tandema. To lečenje je on sprovodio lekovima koje je sam spravljao i po sopstvenim protokolima, što je, naravno, bilo nedopustivo za one pomenute  zvanične medicinske autoritete, koji su pažljivo pratili njegove medicinske aktivnosti i gledali da mu podmeću nogu, kad god im se ukazivala pogodna prilika. Tako je 2010. i 2019. od strane Medicinske uprave Severne Karoline bio dva puta zvanično ukoren. 

Batar je, poput advokata Roberta F. Kenedija, čvrsto verovao da sredinski otrovi, kao što su živa i olovo, predstavljaju ključni uzrok svih degenerativnih bolesti, počev od  dečijeg autizma, pa do srčanih bolesti i kancera. Za sve te bolesti on je obolelima nudio svoje lekove. Najviše se proslavio sa medicinskom kremom, koja je, naneta na kožu, omogućavala da se oni toksični metali uklanjaju iz tela. Na takav način lečio je decu od autizma ne samo iz svih delova Sjedinjenih država, nego i čitavog sveta. Po sopstvenom svedočenju obraćali su mu se roditelji iz 94 zemlje. A također je razvio svoje alternativne tretmane za obolele od kancera, koristeći vodonik peroksid, ozon i glutation.

Zbog svega toga njegove kolege „alopati” su ga iz dna duše mrzeli, nazivali ga prevarantom i šarlatanom, optuživali ga da pacijente truje neproverenim lekovima, da im daje lažnu nadu, iskorištavajući ljudski strah i patnju za sticanje popularnosti i bogaćenje. I pored tolike količine mržnje prema svom kolegi, nijedan od tih mrzitelja nije nikada dospeo na onu listu dezinformatora, to jest mrzitelja.

Rašid mrzitelj i širitelj zlosutnih upozorenja

Alitek sa početkom one takozvane pandemije doktor Rašid Batar kao da je dočekao svojih pet minuta. S obzrom da mu je od prvog dana bilo jasno da se radi o velikoj prevari, nije mu bilo teško da odmah počne da širi „dezinformacije”. Čim je počela vakcinacija, tu operaciju je nazvao masovnim genocidom od strane globalističkih elita. Doktora Antonija Faučija, medicinskog savetnika predsednika Trampa, i direktora Nacionalnog instituta za alergiju i infektivne bolesti, nazvao je Adolfom Hitlerom, tvrdeći da će broj umrlih zbog njegove krivice prevazići  one koji su izgubili živote od Holokausta. Stoga nije ni čudo što ga je ona organizacija za borbu protiv širenja mržnje stavila na onu svoju listu “Disinformation Dozen”.

U vreme kada je uz  pomoć neviđene propagande čitavom planetom zavladala masovna histerija i panični strah od smrtonosnog virusa, doktor Rašid Batar je hladnokrvno poručivao svim ljudima da bi najbolja stvar koja bi im se mogla desiti bila da obole od korona virusa, jer bi tada stekli doživotni imunitet, mada od toga ne bi imali neke velike koristi, jer je ta bolest bezopasna.

Međutim, doktor Rašid se nije zaustavio samo na zezanju i raspirivanju mržnje prema Faučiju i svetskim elitama. Nakon što su istraživanja sadržaja i mogućih štetnih posledica uzrokovanih vakcinama uznapredovala, a iz mnogih nezavisnih laboratorija širom sveta počeli stizati sve brojniji zabrinjavajuću rezultati, Rašid je počeo da širi i prilično ozbiljna i zlosutna predviđanja. Tako je jednom prilikom poručio onima koji su se vakcinisali da će većina od njih do 2025. biti mrtva.

A pre godinu dana je poručio svim stanovnicima planete da postoji nešto kritično, čega bi svi trebali da budu svesni. Rekao je tom prilikom da su pored onih „spajk proteina”, o kojima su u to vreme čak i vrapci na granama sve znali, u vakcinama otkrivene i mnoge druge opasne supstance, kao što su: onaj Monsantov glifosat, grafen oksid, grafen hidroksid, nanotehnologija, koje ni u kom slučaju ne bi trebale da budu prisutne u bilo kojoj vakcini.

Ali ono što je mnogo opasnije od svega toga je njegova sumnja, koju je tada izneo, da bi se u vakcinama  mogle nalaziti i neke komponente, koje bi poput tempiranih bombi ili uspavanih ćelija, kada se nađu u telu, čekale da budu aktivirane, i onda uradile ili izazvale ono za šta su programirane, što bi bilo sigurno štetno, ako ne i fatalno, za organizam. Jedna od tih komponenti je u obliku hidrogela u kojem bi mogli biti smešteni patogeni ili bilo koje toksične materije. Za postojanje takvih tempiranih komponenti u nekim vakcinama on je izjavio da poseduje potvrde iz veoma pouzdanih izvora.

Te tempirane komponente bi se aktivirale pomoću onih kontraverznih 5G antena, kojima će uskoro biti prekrivena čitava planeta, i to impulsima frekvencije 16-18 gigaherca u trajanju od jednog minuta. Shodno tome, svi oni kojima su preko vakcina u tela ubačene takve komponente, mogu očekivati da im se, kada to neko odluči, svašta dogodi. A to što će se dogoditi, nije sigurno zamišljeno da bude za njihovo dobro.

Rašid na CNN-u

Doktor Rašid Batar je tih pandemijskih godina bio toliko poznat, glasan, medijski prisutan, od jednih voljen, od drugih prezren, da je na kraju čak i čuveni CNN, perjanica i glasnogovornik globalističke propagande, odlučio da ga pozove kao gosta jedne emisije. Jedan od glavnih razloga je mogao  biti dramatičan pad gledanosti njegovog programa, kao posledica pojave već uveliko legendarnog Džoa Rogana, zbog koga su vodeće američke televizije, uključujući i CNN, bile skoro dovedene do bankrota. Sa Rašidom Batarom kao zvezdom jedne od emisija CNN je verovatno računao da povrati nešto gledalaca.

Bilo je to oktobra 2021. Domaćin je bio jedan od tadašnjih najboljih  CNNovihnovinara istraživača, Dru Grifin (Drew Griffin). Razgovor je bio otvoren i, moglo bi se reći, profesionalno vođen. Doktor Batar je imao priliku da ponovo iznosi sve svoje kontraverzne tvrdnje o pandemiji i vakcinama, i da ih kroz Grifinova pitanja obrazloži. Tako da se stekao utisak da se ozloglašeni CNN malo uozbiljio i učinio napor da popravi ružnu sliku o sebi, koja ga već decenijama prati. 

Međutim, kako će se kasnije ispostaviti, jedan deo razgovora je cenzurisan i izbačen, tako da se nije pojavio tokom kasnijeg emitovanja. Ali, neko ga  je  tajno snimio telefonom i kasnije prikazao na mrežama. Evo kako je taj deo razgovora tekao:

„Pošto sam ja vakcinisan, ti misliš da se u meni nalazi tempirana bomba i da ću  od nje umreti?”, upitao je pomalo drsko Grifin.

„Dobro, nadam se da nećeš, ali …. Ja bih bio sretan da te sretnem za tri godine i da se uverim da si dobro.”, odgovorio je doktor Batar.

„Ali, ti misliš da je to moguće?”, ponovio je Grifin pitanje skeptično.

„Ja mislim da je to verovatno”, rekao je na to doktor Batar.

Njegovo predviđanje će se na Grifinovu žalost ispuniti. 14 meseci kasnije, 17. decembra 2022. Grifin je umro nakon „duge borbe sa kancerom”. Tako je barem zvanično objavljeno.

To je bilo istog onog decembra kada je najeminentniji britanski onkolog Gas Dalgliš, koji se skoro godinu dana gotovo očajnički bori da skrene pažnju medicinskih autoriteta na sve učestaliju pojavu galopirajućih kancera, kao gost na podkastu ugledne doktorke Tes Lavri, izneo kako je šokiran i zaprepašten svim onim sa čime se svakodnevno suočava tokom svoje lekarske prakse. I to naročito sa izuzetno brzo rastućim kancerima, koji prosto eksplodiraju, te ponovnom iznenadnom vraćanju kancera kod pacijenata koji su izlečeni pre 25 godina. I to sve isključivo kod onih koji su vakcinisani, a naročito koji su primali više doza.  Da li je nesretni Dru Grifin stradao od jednog od tih „turbo kancera”, a da je ona priča o dugoj borbi sa kancerom bila samo maska, sigurno će se jednog dana otkriti.

Rašida pokušavaju otrovati

U razgovoru sa svojim kolegom dezinformatorom iz Dvanaestorice veličanstvenih, doktorom Brajanom Ardisom, početkom maja meseca ove godine doktor Rašid Batar je izjavio da su dva puta pokušali da ga otruju. Prvi puta u Barceloni, nakon Svetskog zdravstvenog foruma, kojem je prisustvovao, a drugi puta tokom onog pomenutog učešća  u CNN-ovoj emisiji u Dalasu, posle kojeg je osećao mučninu, vrtoglavicu, otežano disanje i bol u grudima. Nakon onog trovanja u Barceloni testovi su pokazali da su mu u krvi pronađene iste one sumnjive materije koje se nalaze u vakcinama, ali u 200 puta većoj koncentraciji. Ukoliko je sve to tačno, pravo je čudo da je  preživeo.

Nedelju dana kasnije je u drugom razgovoru izjavio da se izgleda dobro oporavio od onih trovanja i da se poslednja tri meseca izuzetno dobro osećao. Tri dana kasnije, 18. maja 2023. u sred noći je iznenada umro od srčanog udara u 56-oj godini života. Lekar koji je izvršio obdukciju izjavio je da je osim srčanog u pitanju bio i moždani udar i da su pronađeni isti oni biomarkeri pronađeni prilikom ilegalnih obdukcija stradalih na isti način od mRNA vakcina.

Pored toga, sam Batar je, 13. marta, nešto više od dva meseca pre smrti, gostujući na jednom podkastu, izrazio sumnju i uverenje, da bi ono što mu se dešavalo i što je smatrao pokušajima trovanja, moglo biti uzrokovano i „šedingom”, to jest  direktnim prenošenjem onih potencijalno opasnih sastojaka vakcina sa vakcinisanih na nevakcinisane u bliskom kontaktu, bilo dodirom preko kože ili udisanjem, na šta „dezinformatori” već dugo vremena upozoravaju.

Za one koji stoje iza njegove smrti moglo bi se reći: treća sreća!

A za doktora Rašida Batara: neka mu je večna slava!

Naravoučenije

Nakon uklanjanja doktora Rašida Batara, od onih koji su ostali na onoj listi Dvanaest veličanstvenih najpoznatiji su doktor Džozef Merkola i Robert F. Kenedi. Kako je krenulo, nameće se pitanje: da li  je jedan od njih dvojice sledeći?

Ali isto tako, i svaki od nas još uvek živih bi mogao biti sledeći, jer, kako se čini, i kako je pokazao slučaj doktora Rašida Batara, da bi se stradalo od one famozne mRNA, nije više potrebno biti vakcinisan, a umreti se može i bez tempirane bombe u sebi.

Podelite sa drugima:

Povezani članci