Milovan Šavija: Doktor Gas Dalgliš i galopirajući i eksplozivni kanceri

Milovan Šavija: Doktor Gas Dalgliš i galopirajući i eksplozivni  kanceri

Доктор Ангас Далглиш,онколог  обратио се  главном уреднику британског медицинског журнала  за хитно заустављање вакцинацијских програма јер је он, поред   непобитно утврђене везе вакцина са крвним угрушцима, миокардитисом, срчаним и можданим ударима, те мијелитисом и неуропатским поремећајима ,сведок све већег броја пацијената који су били скоро излечени од канцера, да би им се стање рапидно погоршало након примања друге или треће дозе вакцине, на које су били приморани уколико су желели да путују.

О томе о чему прича Гас Далглиш треба да се говори и да се о томе шири глас, али не као теорија завере, већ као слика реалности, која нас окружује, а која се у оној вечитој борби за опстанак не примети тако лако. Те слике треба да су свесни нарочито они који ће преживети ове прве таласе вакцинација. Јер, вакцинација се и даље препоручује од стране медија и здравствених ауторитета, а најављују се нови вируси, а са њима и нове вакцинације. Па да се ти преживели не би ускоро нашли као жртве нових врста галопирајућих и експлозивних смртоносних канцера, чији главни узроци сигурно неће бити животни стил, прехрамбене навике, климатске промене и осиромашени уранијум.

Британски доктор Ангас Далглиш (Angus Dalgleish), по специјалности онколог, већ месецима користи сваку прилику да јавно упозори на готово галопирајући пораст учесталости оболевања од болести која спада управо у домен његове експертизе, а то је, канцер. Можда би та његова упозорења стигла и до оних такозваних медија главног тока да он ту епидемију канцера не доводи у директну везу са оном контроверзном и такозваном вакцином против ковида и то нарочито са оним озлоглашеним „бустерима”, то јест понављајућим дозама, које се све више промовишу управо на тим медијима главног тока као најефикасније средство за заштиту од опасног и лукавог вируса који стално мутира. О томе како ће се послушни грађани после „бустерирања” заштитити од бујајућих канцера ти медији наравно не говоре.

Након што је видео да од млаћења празне сламе нема вајде, доктор Далглиш се обратио главном уреднику угледног британског медицинског журнала (BMJ) доктору Камрану Абазију (Kamran Abbasi) и то писмом:

Драги Камран Абази,

Ковид више не захтева вакцинације пошто је утврђено да је просечна старост умрлих од те болести 82 године, а смртност је у сталном паду.

Поготову штo је непобитно утврђена веза вакцина са крвним угрушцима, миокардитисом, срчаним и можданим ударима, те мијелитисом и неуропатским поремећајима.

Међутим, појавио се још један разлог за хитно заустављање вакцинацијских програма. Као онколог сведок сам све већег броја пацијената који су били скоро излечени од канцера, да би им се стање рапидно погоршало након примања друге или треће дозе вакцине, на које су били приморани уколико су желели да путују.

То су углавном канцери настали као последица поремећаја такозваних Б-ћелија. Чак су и особе са којима свакодневно контактирам почеле да масовно оболевају од канцера. Они описују да су се осећали прилично лоше неколико дана до неколико недеља након примања „бустера”. Један је оболео од леукемије, двојица мојих колега од Нон-Ходгкинове лимфоме, а један мој стари пријатељ је, осетивши јак бол у костима након примања „бустера”, отишао на преглед да би му дијагностиковали вишеструке метастазе ретког канцера Б-ћелија.

Ја сам довољно искусан онколог да знам да се ту не ради о коинциденцијама и случајностима, како многи сугеришу, поготово што су сличне појаве примећене и у Немачкој, Аустралији и Америци.

Ранији извештаји о разарању имунитета непосредно након добијања mRNA вакцине, који је и лабораторијски доказан, се саврешено уклапају у поменуте случајеве меланоме и канцера повезаних са  Б-ћелијама, са којима се у нормалним околностима имуни систем успева борити.

Због тога о свему овоме би требало да се што пре почне јавно говорити и дискутовати.

Ангус Далглиш

У оквиру своје кампање покушаја да скрене пажњу шире јавности о канцерогеном аспекту mRNA „вакцина” доктор Далглиш је у децембру био гост на подкасту угледне докторке Тес Лаври (Dr Tess Lawrie mbbch phd) где је у дужем разговору детаљно објаснио кључну улогу коју Б-ћелије играју у формирању и одржавању имуног система, те начина на које поремећаји њихове функције изазивају тешка оболења, као што су канцери, аутоимуне болести, разна запалења и разарање имуног система.

https://drtesslawrie.substack.com/p/are-covid-boosters-causing-cancer

Затим је изнео како је био шокиран и запрепаштен свим оним са чиме се свакодневно суочава током своје лекарске праксе. И то нарочито са изузетно брзо растућим канцерима, који просто експлодирају, те поновном изненадном враћању канцера код пацијената који су излечени пре 25 година. И то све искључиво код оних који су вакцинисани, а нарочито који су примали више доза. 

Поред тога доктор Далглиш је скренуо пажњу како се изузетно ефикасни и јефтини  лекови против канцера уклањају из продаје и чини све да се онемогући да пацијенти дођу до њих. Затим је објаснио како су му његова сопствена истраживања  HIV-а помогла да схвати на који начин mRNA „вакцине” изазивају стварање угрушака и неуролошке болести. На крају је истакао да се он и његове колеге већ дуже времана обраћају званичним установама, па и самој влади Уједињениг краљевства, тражећи да се о свему томе почне коначно јавно говорити, али још нису добили никакав одговор.

Оно што би овој краткој причи о донкихотовским покушајима доктора  Гаса Далглиша (тако га зову колеге) могло дати тежину и чинити је незаобилазном за све оне који са пуном озбиљношћу прате оно што се око њих дешава, су његови биографски подаци, из којих се може сазнати да он није обичан лекар, специјалиста онкологије. Он је већ дуги низ година и професор онкологије на Унуверзитету Свети Ђорђе у Лондону (St George’s, University of London). А на претраживачу Гугл се о њему још увек може наћи много интересантних података, и то афирмативних. Може се између осталог сазнати да је до сада написао на хиљаде научних радова, да је један од најцитиранијих научника у свету из области истраживања канцера, да је од 2001. године члан Британске академије медицинских наука, и још много тога интересантног, што га сигурно ставља у групу оних врхунских и водећих канцеролога у Великој Британији.

Ону поменуту групу британских доктора, окупљених у организацији Doctors for Patients UK,  која се  крајем децембра прошле године обратила директно влади са захтевом да се почне истрага о mRNA „вакцинама”, предводио је управо Гас Далглиш, који се налази на челу, први у горњем левом углу (докторка Тес је трећа), ликова, подносилаца тог захтева, на постеру објављеном 22. децембра у једном од оних алтернативних медија на енглеском језику:

https://www.europereloaded.com/uk-doctors-call-for-government-investigation-of-mrna-injections/

Од тада је прошло три месеца, а влада и њени медији се још нису огласили. Оно што је охрабрујуће је да се о томе говори у оном делу јавности који не мари много за медије главног тока, и ставове влада и њихових институција, а поготову шта о вакцинама и вирусима говоре представници фармацеутских корпорација и њихови гласноговорници и епигони.

Због свега наведеног о ономе о чему прича Гас Далглиш треба да се говори и да се о томе шири глас, али не као теорија завере, већ као слика реалности, која нас окружује, а која се у оној вечитој борби за опстанак не примети тако лако. Те слике треба да су свесни нарочито они који ће преживети ове прве таласе вакцинација. Јер, вакцинација се и даље препоручује од стране медија и здравствених ауторитета, а најављују се нови вируси, а са њима и нове вакцинације. Па да се ти преживели не би ускоро нашли као жртве нових врста галопирајућих и експлозивних смртоносних канцера, чији главни узроци сигурно неће бити животни стил, прехрамбене навике, климатске промене и осиромашени уранијум.

                                                     

Podelite sa drugima:

Povezani članci