KONGRESMEN ARIZONE ŽESTOK: Viktorija Nuland i Blinken su „opasne budale“ koje mrze Rusiju i guraju SAD u rat

KONGRESMEN ARIZONE ŽESTOK: Viktorija Nuland i Blinken su „opasne budale“ koje mrze Rusiju i guraju SAD u rat

Visoki zvaničnici američkog Stejt departmenta pokušavaju da uvuku zemlju „u još jedan svetski rat“ sa Rusijom, ocenio je kongresmen iz Arizone Pol Gosar. Gosar, izvršni direktor „Tvitera“ Ilon Mask i bivši predsednik Donald Tramp, svi su proteklih dana izdvojili Viktoriju Nuland za najopasniju u ovoj grupi.

Gosar je odgovorio na Maskvov komentar da Nulandova „forsira rat“ u Ukrajini, rekavši da je milijarder „u pravu“.

„I Nuland i Blinken imaju duboko ukorenjenu iracionalnu mržnju prema Rusiji i nastoje da uvuku SAD u još jedan svetski rat“, naveo je Gosar. „Ovo su opasne budale koje nas sve mogu pobiti.“

U drugom tvitu, Gosar je naveo da je kao neko ko nije vojnik „Nuland prilično spremna da podrži nasilje i rat“. Republikanski poslanik je zatim citirao članak u kojem se navodi da je Nulandova „podržavala promenu režima u Rusiji, slavila američko uništenje gasovoda Severni tok i pozvala na neograničen dotok oružja u Ukrajinu“.

Kao pomoćnica državnog sekretara za evropska i evroazijska pitanja 2014. godine, Nuland je pomogla u orkestriranju prozapadnog puča kojim je svrgnut demokratski izabrani predsednik Viktor Janukovič. Nulandova je otputovala u Kijev i obećala vojnu pomoć demonstrantima, a u javnost je procurio i njen vrlo prostački razgovor o nasledniku Janukoviča.

Državni sekretar Blinken obećao je da će održati dotok oružja u Ukrajinu „koliko god bude potrebno“ i savetovao je Kijev u decembru da ne pristane na dogovoreno rešenje koje bi ličilo na „lažni mir“.

Gosar je uporni kritičar politike Bajdenove administracije u Ukrajini otkako je ruska vojna operacija počela pre godinu dana. Međutim, iako Republikanska partija sada kontroliše Predstavnički dom, kongresmen iz Arizone malo šta može da uradi da promeni kurs administracije. Značajna dvostranačka većina podržava nastavak slanja vojne pomoći Ukrajini, sa samo 11 republikanaca, uključujući Gosara, koji su sponzorisali zakon koji bi smanjio finansiranje Kijeva.

Svi ovi republikanci su saveznici bivšeg predsednika Donalda Trampa. U video snimku kampanje objavljenom početkom sedmice, Tramp je za situaciju u Ukrajini okrivio Nulandovu i „druge poput nje“ u Bajdenovoj administraciji. Nulandova je, kako je rekao, „opsednuta guranjem Ukrajine ka NATO-u“.

(RT Balkan)

Preuzeto sa: https://www.intermagazin.rs/kongresmen-arizone-zestok-viktorija-nuland-i-blinken-su-opasne-budale-koje-mrze-rusiju-i-guraju-sad-u-rat/

MEĐUNARODNI OTPOR NASTAVLJA SA UDARIMA: Napadnuti konvoji američke vojske!

KOMENTARI8 komentara

  1. Gagi says:

2023/02/25
3:00 PM

Uvek je to tako bilo i bice. Kada saradnici nemo posmatraju ludake oko sebe koji stvaraju zlo i pakao, pritom nemaju hrabrosti da se tome suprotstave jer ih jedino zanima “miran i lagodan zivot”, katastrofa je neizbezna. Tada po nepisanom pravilu, cenu za to bahato ludilo placa ceo narod. Vrlo je interesantno, kada politicari dobiju naporan posao vodjenja drzave, neretko se ponasaju kao da je drzava njihovo privatno vlasnistvo. Narod postaje njihova svojina i prema njemu se ponasaju krajnje drsko i nedolicno, bukvalno kao robovlasnici. Ako jos malo bolje pogledamo, nikada rat nije poceo zbog uzajamne svadje pojedinaca iz naroda, rat prave i organizuju politicari i razne svetske konspirativne organizacije zbog svog hira i svojih nezasitih kolonizatorskih nastojanja. Narod je uvek kolateralna steta u “njihovom” umnom samozivom svetu. Bice interesantno posmatrati, gde ce ovi “umni vlastodrsci” sklanjati i nalaziti sigurnost za svoje potomke. Danas je cela zemljina kugla potencijalno ratno zariste, a to njihovo “politicko mudrovanje” je malo zakomplikovalo stvari. Tesko narodima koji se ne suprotstavljaju ludacima vec ih puste da orgijaju sa njihovim zivotima.

Odgovori

  • Sorraya says:

2023/02/25
4:11 PM

Nova kučka,zamenica kučke madlene

Odgovori

2023/02/25
4:51 PM

I treba da vas sve pobiju, kad ste dozvolili da vam ovo dvoje satanista vode državu. Boljih nemate, a gori vas nisu mogli dopasti.

Odgovori

2023/02/25
6:00 PM

bitno je da su ih PROZVALI,sad će da ih žvaće čaršija po americi a onda kreće ozbiljam napad i istraga oko zločinačkog udruživanja sa bajden familijom itd.Dokaza ima dosta ležali su svuda razbacani po hodnicima i kada počne ozbiljno da se kuva u americi ekonomski gledano neko će morati da bude kriv.Inače izgleda dasu Ilona Muska pokušali da otruju i da se ovaj gadno iznervirao zbog toga,a on nije sam mnogo toga stoji iza njegove firme.Biće keremes u americi,MORAJU inače odoše pod led ao se ovako nastavi,sa nulandovom i ostalim ludacima i poltronima u vrhu,vro je drsko vladati pomoću glumca koji glumi mrtvog čoveka koji nikada nije ni postao predsednik,JER NIJE POŽIVEO DO IZBORA.KRČAKĆE SE OVO JOŠ NEKO VREME.

Odgovori

  • zoran says:

2023/02/25
8:21 PM

Osobe koje nerade kako im se kaze ni nedodju na takve pozicije

Odgovori

  • persida says:

2023/02/25
9:32 PM

Jevrejka hoce jos krvi, ovo je njihov pohod na belu rasu, genocid nad hriscanima.

Odgovori

  • Kulak says:

2023/02/25
10:35 PM

Etničkoj poreklo i kućni odgoj dominantno formiraju svaku osobu. Nulandova i Blinken su po nacionalnosti hazari. Potomci su hazarskih doseljenika u SAD. Svi smo naučili lekciju da hazari odgajaju svoju decu u iracionalnoj mržnji prema Rusiji, ruskom narodu i ruskoj kulturi. Kako je krenulo, hazarsko zlo će dovesti u pitanje civilizaciju.

Odgovori

  • persida says:

2023/02/26
8:14 AM

Mislis: Jevreji su fini ljudi, a samo Hazari cine zlo. Manje slusaj Lucica.

Odgovori

Podelite sa drugima:

Povezani članci