JASNO I KIŠNIM GLISTAMA: Crna Gora kolonija!

JASNO I KIŠNIM GLISTAMA: Crna Gora kolonija!

Iz Njujorka stigle su radosne vijesti, posebno za PES! Gabrijel je lupnuo šakom o sto i saopštio Jakovu da je sve odlučeno i da ih boli ona stvar za izbore i ostale trice, biće onako kako oni kažu i kako su uklapa u njihov plan obračuna sa Rusijom.

I u tom planu za Crnu Goru nema mjesta za stranke čiji lideri nijesu spremni da poližu sve ono što im serviraju iz Vašingtona.

To je saopšteno Jakovu, pa i juče Milojku, a danas je na sve to stavila potpis Đudit Rajnke!

AUTOR: Ivan Milošević

Ukoliko nekome nije bilo jasno, valjda je i njima danas puklo pred očima – Crna Gora je kolonija! I to ona vulgarnog tipa gdje se više ni domaći čelnici ne trude da to sakriju, dok strane gazde samo što ne krenu po kućama i skidaju sa zidova porodične fotografije i kače svoje! 

Iz Njujorka stigle su radosne vijesti, posebno za PES! Gabrijel je lupnuo šakom o sto i saopštio Jakovu da je sve odlučeno i da ih boli ona stvar za izbore i ostale trice, biće onako kako oni kažu i kako su uklapa u njihov plan obračuna sa Rusijom. I u tom planu za Crnu Goru nema mjesta za stranke čiji lideri nijesu spremni da poližu sve ono što im serviraju iz Vašingtona. To je saopšteno Jakovu, pa i juče Milojku, a danas je na sve to stavila potpis Đudit Rajnke! Sve je, dakle, spremno da uz američku himnu, marince i ostale kanarince, Crna Gora postane nova zvjezdica na američkoj zastavi i počne da sprovodi vašingtonski, ne samo vojni, nego i obrazovni i sav ostali program. Kako je krenulo ima da nam sljedeće školske godine iz Amerike riješe višedecenijske dileme oko jezika kojim govorimo. Neće to biti ni crnogorski ni srpski, nego američka varijanta engleskoga jezika! 

I nigdje niko od vajnih mintenegrinskih suverenista, ljutih Novocrnogoraca i Milogoraca, da digne nokat od prsta i priupita koji je vrag Eskobaru? Nemaju kad ili im ne da Aleksandar Vučić, Vulin, Dačić, Obradović, Šešelj i ostali iz Beograda, koje prizivaju svaki dan i kunu se da im iz srpske prestonice kroje kapu i to pretijesnu koju ni na zub ne mogu da nataknu! I dok im iz Beograda ni muva ne može promaći preko Dobrakova, ne vide, niti ih interesuju slonovi, zmajevi, vampiri i vukodlaci, koji lete od Njujorka preko okeana i slijeću u Milojkovo krilo i Milovićevo gnezdo! 

Žao mi je što sam bio u pravu! Prvi dan nakon izbora u jednoj emisiji sam rekao da će se sva bitka oko nove vlade voditi oko toga da ZBCG ne bude u Milojkovom paketu, a nešto kasnije sam tvrdio da će Milojko najskorijih dana da sleti u Eskobarov kabinet! Istina, u ovom zadnjem sam pogriješio, jer kod Eskobara na poklonjenje nije išao Milojko, nego Jakov, dok je Spajić poruku ko će biti u vladi dobio na obali Ribnice i podijelio je sa 14 ambasadora. Istina, isto je to pakovanje, ista mašna, odijelo, donje duge i kratke gaće, čarape i papuče! 

Crna Gora kolonija! Neka nam je srećna!

IZVOR: https://srpska24.me/jasno-i-kisnim-glistama-crna-gora-kolonija/

Preuzeto sa: https://naukaikultura.com/jasno-i-kisnim-glistama-crna-gora-kolonija/

Podelite sa drugima:

Povezani članci