IZ OKUPIRANE CRNE GORE: EU dame određuju ko je neprijatelj

IZ OKUPIRANE CRNE GORE: EU dame određuju ko je neprijatelj

Baš na ovom primjeru ogleda se sva duhovna i ostala bijeda današnje Crne Gore. Bilo šta da se kaže iz Srbije o Crnoj Gori skače se po ulicama i stranicama DPS medija i samo što se ne poziva na oružje, dok bilo šta da se kaže iz Vašingtona ili Brisela prihvata se kao sveto pismo!

AUTOR: Ivan Milošević

Kada se nedavno Aleksandar Vučić zapitao zašto nema predstavnika koalicije ZBCG u vladi, nastala je medijska i politička hajka DPS medija, Montenegrina i njihovih NVO. Razne Daliborke, Tee, Zorice i Milice, osule su paljbu po Vučiću i zaprijetile mu da drži dalje ruke od Crne Gore i da ne sastavlja Milojkovi vladu iz Beograda. Međutim, kada je danas Gabrijel Eskobar izjavio da ne želi u Milojkovu vladu da vidi antinatovske stranke ( naravno ZBCG) i da ga boli ona stvar što je neko za njih glasao, kompletan DPS -ovski ešalon ni riječ nije zucnuo! Kada Vučić nešto kaže o CG onda je to okupacija, a kada Gabrijel sastavlja vladu onda je to demokratija! 

I baš na ovom primjeru ogleda se sva duhovna i ostala bijeda današnje Crne Gore. Bilo šta da se kaže iz Srbije o Crnoj Gori skače se po ulicama i stranicama DPS medija i samo što se ne poziva na oružje, dok bilo šta da se kaže iz Vašingtona ili Brisela prihvata se kao sveto pismo!

Ne treba biti previše bistar, pa skontati da nam Gabrijel i njegovo društvo o glavi rade i da građanima uskraćuju osnovno ljudsko političko pravo – da biraju i da budu birani! Ko jebe birače i one koji oni biraju – tu je Gabrijel i ostali politički upravnici da nam kažu šta da radimo, a tu su i domaći izvođači i braniči stranih interesa koji će sve to da prihvati i natjeraju obične smrtnike da prihvate da dva i dva nije četiri nego 55 ili 66! 

Postalo je neukusno više pisati da je Crna Gora kolonija Amerike i EU i da  građani o sebi odlučuju taman koliko i Indijanci u Americi! To je postala politička aksioma aktuelne i prethodne vlasti i vremenom postajemo samo dublja i dublja kolonija i kako je krenulo Bog te pita na kojem ćemo se nivou pada zaustaviti ili se nećemo ni zaustavljati! 

Možda i nemamo izbora nego da budemo kolonija, ali mi na onu stvar idu ovi domaći izvođači i braniči SAD i EU koji svoju službu stranim državama proglašavaju demokratijom i patriotizmom, odbranom građanske i multipraktik Crne Gore! Izgleda da su za to dobro plaćeni i valjano obavljaju svoj posao, ali to tako i treba reći, a ne sve to slikati bojama demokratije i građanske države! 

Ima li uopšte više naivnih u Crnoj Gori? Vjerovatno nema, ali idu mi na nerve ovi što se prave naivni, a zapravo su dobro plaćeni za podešavanja mozga običnih građana. Pošto spadam u tu grupu, dužnost prema samom sebi mi kaže da ne šišam ove domaće političke i NVO izvođače stranih interesa i da to napišem i spasem dušu. Ukoliko je uopšte imam ili su mi je ukrali ribari ljudskih duša u vidu Daliborke, Tee, Milice, Zorice i ostalih plaćenih EU dama!

Ipak, valjda se još uvijek držim i ne predajem!

IZVOR: https://srpska24.me/kolonija-neprijatelji-crne-gore-i-eu-dame/

Preuzeto sa: https://naukaikultura.com/iz-okupirane-crne-gore-eu-dame-odredjuju-ko-je-neprijatelj/

Podelite sa drugima:

Povezani članci