DR NESTOROVIĆ: „EU tone, moramo da odbijemo plan jer će se sve promeniti za pet godina!“

DR NESTOROVIĆ: „EU tone, moramo da odbijemo plan jer će se sve promeniti za pet godina!“

Razne teorije zavere su krenule posle korone, ali kada se radi o zemljotresu koji je pogodio Tursku i Siriju, ima osnova za sumnju budući da je Erdogan stavio “klipove u točkove” zaustavivši prijem Švedske i Finske u NATO, rekao je doktor Branimir Nestorović, profesor medicine, gostujući u emisiji Konflikt na Jutjub kanalu Pravi odgovor.

On je konstatovao da se trenutno odvija početak sloma liberalnog kapitalizma gde će Velika Britanija, SAD, Francuska i Nemačka postati drugorazredne sile i to u bliskoj budućnosti.

Doktor je stava da je još 1926. godine u institutu Hjuman Risorsis u Londonu, začpočet eksperiment modeliranja ljudske svesti gde je razvijena strategija vladavine “kulture straha”.

Profesor je najavio, između ostalog, da se raspad Evropske unije predviđa uskoro, a da će Ameriku zadesiti veliki unutrašnji nemiri i građanski ratovi.

O nemačko-francuskom planu rekao je da ga moramo „grubo odbiti“, jer, kako je naglasio, nakon Kosova i Metohije sledeća je Republika Srpska. Nestorović je nagalsio da se stvari menjaju i ocenio da će se čitav svet promeniti u narednih pet godina.

Ko sponzoriše svetske vlade, o “dedolarizaciji”, o tome koliko se preko Ukrajine “peru pare”, o zagađenju i još drugih tema, pogledajte u videu, a za informacije o geopolitičkim, političkim i društvenim dešavanjima, zapratite Jutjub kanal Pravi odgovor.

(Pravda)

Izvor: https://www.intermagazin.rs/dr-nestorovic-eu-tone-moramo-da-odbijemo-plan-jer-ce-se-sve-promeniti-za-pet-godina

Podelite sa drugima:

Povezani članci