DR NESTOROVIĆ: „EU tone, moramo da odbijemo plan jer će se sve promeniti za pet godina!“

DR NESTOROVIĆ: „EU tone, moramo da odbijemo plan jer će se sve promeniti za pet godina!“

Разне теорије завере су кренуле после короне, али када се ради о земљотресу који је погодио Турску и Сирију, има основа за сумњу будући да је Ердоган ставио “клипове у точкове” зауставивши пријем Шведске и Финске у НАТО, рекао је доктор Бранимир Несторовић, професор медицине, гостујући у емисији Конфликт на Јутјуб каналу Прави одговор.

Он је констатовао да се тренутно одвија почетак слома либералног капитализма где ће Велика Британија, САД, Француска и Немачка постати другоразредне силе и то у блиској будућности.

Доктор је става да је још 1926. године у институту Хјуман Рисорсис у Лондону, зачпочет експеримент моделирања људске свести где је развијена стратегија владавине “културе страха”.

Професор је најавио, између осталог, да се распад Европске уније предвиђа ускоро, а да ће Америку задесити велики унутрашњи немири и грађански ратови.

О немачко-француском плану рекао је да га морамо „грубо одбити“, јер, како је нагласио, након Косова и Метохије следећа је Република Српска. Несторовић је нагалсио да се ствари мењају и оценио да ће се читав свет променити у наредних пет година.

Ко спонзорише светске владе, о “дедоларизацији”, о томе колико се преко Украјине “перу паре”, о загађењу и још других тема, погледајте у видеу, а за информације о геополитичким, политичким и друштвеним дешавањима, запратите Јутјуб канал Прави одговор.

(Правда)

Izvor: https://www.intermagazin.rs/dr-nestorovic-eu-tone-moramo-da-odbijemo-plan-jer-ce-se-sve-promeniti-za-pet-godina

Podelite sa drugima:

Povezani članci