Bend Keni nije mrtav objavio singl i spot za pesmu “Pod tvojim prstima”

Bend Keni nije mrtav objavio singl i spot za pesmu “Pod tvojim prstima”

Кени није мртав/Пхото: Радмила Јеремић

Сингл и видео спот “Под твојим прстима” бенда Кени није мртав публика од петка може да види на Масцом YоуТубе каналу. Ово је прва у низу песама које ће бенд током ове године објавити за издавачку кућу Масцом.

Гитарски трио који називају српским Мåнескином познат је по својим енергичним наступима и мелодичним рокенролу. Комбинују рок и поп елементе са песмама које покрећу на игру и текстовима који описују свакодневни живот младе генерације.

“Ајмо да плешемо“… Стигао деби албум бенда Кени није мртав

Бенд је настао 2017. године, а чине га: Матеја Ђокић (главни вокал, гитара), Матија Пешић (пратећи вокал, бас) и Сава Томић (бубњеви). После неколико демо снимака, после неколико година, званично су се огласли песмом “Венецијанери”, а потом и деби албумом “Ајмо да плешемо”. Бенд је успео да се одлично позиционира на домаћој и регионалној сцени доносећи микс добрих песама, емоција и првокласне забаве.

(Keni nije mrtav/Photo: Radmila Jeremić)

Група Кени није мртав на почетку пролећа представља нови сингл “Под твојим прстима”, заводљиву и модерну рокенрол песму.

– Са нама је на новој песми радило неколико интересантних људи на различитим задацима. Поверилли смо овај сингл Мети, продуценту који за собом има гомилу фантастичних радова и америчком продуценту Џоелу Ванасеку. Веома смо задовољни резултатом ове сарадње – кажу чланови бенда.

Бенд Кени није мртав објавио свој први спот… Да ли сте спремни за “Самодициплину”?

Песма “Под твојим прстима” уз гитарске рифове доноси и помало неочекивани дроп што је новина у изразу бенда. Радом на видео споту за поменуту песму група Кени није мртав остварила је сарадњу са редитељем Арсенијем Славићем и екипом талентованих људи које је окупио око себе.

– Одлично смо се забављали и уживали у свему што смо радили последњих месеци. Када људи у својој свакодневници ставе слушалице у уши желимо да то исто осете. Такође, жеља нам је да се сретнемо и лудујемо на концертима и фестивалима – закључују Кенији.

Бенд припрема наступе у Београду, Новом Саду и Нишу, а у суботу, 25. марта имаће клупски наступ у Заппа Бази (Бетон хала Београд).

Погледајте спот за “Под твојим прстима”:

Извор: https://headliner.rs/2023/03/11/bend-keni-nije-mrtav-objavio-singl-i-spot-za-pesmu-pod-tvojim-prstima/

Podelite sa drugima:

Povezani članci